Suspendat pe viață pentru blaturi, nu mai ajunge la CM! Germania, campioană într-un studiu UBS

Se pregătea să fluiere la Mondial, dar a fost suependat ăCu mai puțin de o lună înaintea debutului Cupei Mondiale, analiștii celei mai mari bănci elvețiene au dat publicității rezultatul unei cercetări care a arătat că Germania va câștiga titlul mondial în Rusia! Folosind aceleași metode econometrice aplicate în mod normal pentru evaluarea oportunităților de investiții, experții UBS au prezis victoria trupei lui Joachim Low (foto: dfb.de)

Nu mai puțin de 10.000 de simulări pe computer au fost efectuate, iar nemții au ieșit învingători într-o proporție covârșitoare în fața altor naționale redutabile, precum Brazilia, Spania sau Anglia. Cei mai mulți fani ai fotbalului ar fi plasat Brazilia sau Spania pe același nivel cu Germania, dar nu și cercetările specialiștilor elvețieni în investiții. O echipă formată din 18 analiști au dus la bun sfârșit acest studiu econometric. 

A devenit o obișnuință, în ultimii ani, ca specialiștii anumitor bănci să facă predicții în legătură cu învingătoarea unei mari competiții. Dar nu întotdeauna, calculele s-au adeverit. De exemplu, în 2014 UBS a anunțat că Brazilia va câștiga trofeul, pe teren gazdele Mondialului au fost spulberați cu 1-7 în semifinale de Germania. 

Dar modelul de calcul din acest an al celor de la USB este cel mai complex, cercetarea cuprinzând 17 pagini de calcule! Iar în urma acestora, a reieșit un clasament surprinzător, cu Anglia (8,5% șanse), Franța (7,3% șanse) și Belgia (5,3% șanse) în afara podiumului. Totuși, englezii au șanse de 66,2% să joace în sferturi - cam același procent ca și Germania, văzută de elvețieni mare favorită la trofeu. 

Descoperă acum cele mai bune cote pe Cupa Mondială de Fotbal din Rusia 2018!

Mai jos este tabelul cu datele finale ale experților elvețieni după cele 10.000 de simulări: 

https://www.bloomberg.com/news/articles/2018-05-17/germany-will-win-the-world-cup-ubs-says-after-10-000-simulations

Se pregătea pentru CM, dar a fost suspendat pe viață! 

Fahad Al Mirdasi, un arbitru din Arabia Saudită, a fost interzis pentru viață în țara sa din cauza corupției. Mai precis, centralul a participat la aranjarea mai multor meciuri, inclusiv pentru pariuri. La aflarea veștii FIFA a cerut informații suplimentare, pentru că Al Mirdasi (foto: actionnetwork.com) a fost selectat să oficieze la Cupa Mondială din Rusia. 

Decizia șefilor forului mondial al fotbalului, de a-l include pe arbitrul saudit pe lista pentru Mondial, a fost luată cu mult timp înainte ca federația din Arabia Saudită să-l suspende pe viață. Iar incidentul care la ”înfundat” de tot pe Fahad Al Mirdasi s-a petrecut acum câteva zile, când acesta și-a făcut de cap în finala Cupei Regelui dintre Al Ittihad și Al Faisaly.

Ancheta șefilor fotbalului din Arabia Saudită a fost de acord cu cei de la Al Faisaly - care l-au acuzat pe central că a tras cu adversarii. Ulterior, s-a descoperit că cei de la Al Ittihad au depus o sumă importantă de bani în contul arbitrului prin intermediul WhatsApp! O persoană din cadrul clubului Al Ittihad (foto: sportsnet.ca) a recunoscut schimbul de mesaje cu Al Mirdasi care, la rândul lui, a pledat vinovat după ce a ajuns în custodia poliției. 

În urma deciziei, șefii Federației de fotbal din Arabia Saudită (SAFF) spun că centralul nu mai are ce căuta la Cupa Mondială din Rusia, iar acum ei cer FIFA ca Fahad Al Mirdasi să fie interzis pe viață și din competițiile internaționale. 

Participă la concursul de pronosticuri pe CM 2018 și câștigă 1.000.000 de euro!

Al Mirdasi posedă ecuson FIFA din 2011, atunci când avea doar 25 de ani. El a oficiat la centru anul trecut meciul pentru locul 3 la Cupa Confederațiilor din Rusia, dintre Portugalia și Mexic (foto: articlebio.com). El este unul dintre cei cinci arbitri din Arabia Saudită aleși de FIFA să oficieze la Mondialul de luna viitoare. 

O serie de avertizări au fost emise de la începutul acestui an cu privire la pericolul la care vor fi supuse piețele reglementate de pariuri în timpul Campionatului Mondial din Rusia. Iar cele mai multe s-au referit la iminenta creștere a implicări mafiei pariurilor în această perioadă.

”Cu o supraveghere adecvată, arbitri precum Al Mirdasi nu vor reuși să scape de rigorile legii. FIFA trebuie să acționeze într-o manieră adecvată și, de asemenea, să-l interzică pe viață pe Al Mirdasi din competițiile internaționale”, au declarat șefii fotbalului din Arabia Saudită. 

Joacă la pariuri și câștigă Free Beturi pentru Cupa Mondială 2018!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi