Suspendat pentru pariuri, Şumudică se bate cu West Ham - echipă sponsorizată de o...casă de pariuri!

Astra are amintiri plăcute cu West Ham. Anul trecut, echipa lui Şumudică i-a bătut pe englezi cu 4-3 la general, dar în turul trei preliminar din Europa League. Astă seară lucrurile stau puţin altfel, pentru că cine câştigă meciul tur ia o opţiune serioasă pentru calificarea în grupele Europa League. Meciul se joacă în această seară, de la 21:15. 

Marius Şumudică nu va avea ocazia unei reîntâlniri cu antrenorul englezilor, Slaven Bilic, fiind în continuare suspendat pentru că a jucat la pariuri. Bilic s-a amuzat teribil pe seama suspendării omologului său, mai cu seamă că West Ham este sponsorizată chiar de ..o casă de pariuri! Croatul a stârnit hohote de râs în timpul conferinţei, când cineva din sală i-a atras atenţia că logo-ul sponsorului nu apare şi pe tricoul său. 

Nu, nu am pe tricou sigla casei de pariuri. De asta nu sunt suspendat!... El este...Totuşi, cred că problema mai importantă este dacă lipsesc câţiva jucători, nu antrenorul. Antrenorul este sus, jucătorii sunt pe teren. Am observat la meciul cu FC Copenhaga şi la meciul de campionat din ultima etapă, câştigat cu 3-1, că Şumudică nu era pe bancă. Îl ştiu de anul trecut, dar eu spun mereu că jucătorii decid, iar el are staff-ul lui,

---a spus Slaven Bilic

West Ham este o echipă mult mai bună faţă de cea de anul trecut, după un sezon fantastic făcut sub conducerea lui Slaven Bilic. Singurele veşti bune pentru Şumi sunt legate de Dimitry Payet, care a fost lăsat acasă pentru a se pune la punct cu pregătirea fizică, şi de Andre Ayew - cumpărat vara asta pentru 24 de milioane de euro. Ghanezul s-a accidentat şi va rata inclusiv returul. 

Ne dorim calificarea în Europa League şi să ne luăm revanşa pentru anul trecut. Avem două meciuri până la grupe. Toţi cei de la club ne dorim să mergem mai departe în această competiţie. Vom avea o partidă dificilă, pentru că Astra este campioana României, are mulţi jucători de anul trecut şi câţiva internaţionali,

---a mai spus Bilic

Niciunul dintre marcatorii de anul trecut ai Astrei nu va fi pe teren astă seară - Boldrin a fost transferat la Steaua, iar Budescu încă se chinuie să-i convingă pe chinezi să-l cedeze împrumut un an. Anul trecut, Astra a eliminat-o pe West Ham din Europa League cu scorul general de 4-3. Jucătorii lui Marius Şumudică au câştigat cu 2-1 la Giurgiu, iar în returul de la Londra meciul s-a terminat egal, 2-2. 

 

Foto: Cosmin Iftode / Sportpictures.eu

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi