Surebets - Pariuri 100% sigure numite și arbitrage

Surebets - Pariuri 100% sigure numite și arbitrage. Află tot ce trebuie să știi despre acestea, cu bune și cu rele. Mai avem pe site un articol super detaliat despre surebets (dă click aici pentru a accesa articolul), dar am zis să vin și cu un material mai simplu de citit și de urmărit în care să prezint lucruri de bază. Mai ales că am văzut că sunteți mulți interesați de acest subiect, ceea ce nu e o surpriză. La mulți se aprind beculețele când aud de ”pariuri 100% sigure”. Din păcate am să îți cam spulber visul de a te îmbogăți peste noapte.

Pariază la una din agențiile de pariuri recomandate! Te așteaptă cote bune și oferte atractive!


Ce sunt aceste surebets?

Nu vorbim de blaturi pentru pariuri sau pronosticuri pauză / final sigure. Apropo, încă mai crezi în așa ceva? Încă speri că vei găsi un vânzător serios pe Facebook? Atunci dă un CLICK AICI ca să te trezesc la realitate. Revenind,  arbitrage reprezintă tehnica de a paria pe toate rezultatele posibile ale unui meci, la cele mai bune cote (deci implicit la agenții diferite) astfel încât să faci profit indiferent de rezultatul pariului.

Mai pe românește luăm un meci între Real Madrid și Barcelona. Să zicem că unibet.ro oferă o cotă de 2.10 pentru ”over 2.5 goluri” și 1.70 pentru ”under 2.5”, iar betano.ro oferă 1.80 pentru ”over 2.5” și 2.00 pentru ”under 2.5”. Dacă pariez pe over la Unibet și pe under la Betano, atunci voi face profit indiferent cât se termină partida.

Iar ideea este să aleg mizele în așa fel încât să fac același profit indiferent de rezultat. În cazul meu ar trebui să pariez 48.78u pe over și 51.22u pe under pentru un profit de fix 2.44u. Cum am calculat? Sincer să fiu am folosit un calculator de surebet-uri :) Poți face calcule și manual dar nu cred că are rost să îți bați capul prea tare.

Acel profit de 2.44% pare mic așa la prima vedere, dar la câteva astfel de pariuri prinse zilnic lucrurile se schimbă, mai ales că vorbim de pariuri sigure nu? Este drept, din sutele sau chiar miile de evenimente sportive disponibile zilnic la pariuri, doar pe o mică parte se va putea face arbitrage.

 

Problemele pariurilor 100% sigure

Sună frumos în teorie, și poate că pe vremuri chiar se putea face bani în acest mod. Poate prin alte țări încă se poate, motiv pentru care această strategie este foarte cunoscută la nivel mondial. Însă un parior cu experiență își dă seama rapid că surebet-urile vin cu câteva probleme destul de mari, pe care vreau să ți le enumăr pe scurt.

  • Îți trebuie un buget foarte mare – ar trebui să ai cont cu bani pe el la măcar vreo 10 case de pariuri online, pentru că nu poți ști unde și când se ivește o oportunitate. Iar cotele se schimbă constant, trebuie să pariezi imediat ce prinzi un pariu sigur, nu să pierzi timp prețios cu deschideri de cont și efectuarea de depuneri.

  • Variantele sunt limitate – una era înainte de 2015 când ne puteam deschide cont la zeci, sau sute de case de pariuri online din toată lumea, și alta e acum când putem juca legal la sub 20 de operatori. Și nu avem agenții licențiate cu payout-uri de peste 98% precum Pinnacle sau Marathonbet. Când toate agențiile oferă pariuri cu payout-uri sub 94%, e foarte greu de găsit pariuri la care pariind în locuri diferite să trecem de 100%.

  • Probleme de logistică – există pe net unelte care depistează automat pariuri sigure, și care ne spun concret cât și unde să pariem. Dar ele iau în considerare doar operatorii cu payout-uri foarte mari (logic, că de astea ai nevoie la arbitrage), sau operatorii foarte cunoscuți, astfel încât maxim vreo 4-5 din cei licențiați la noi își fac loc pe acea listă. Așa că cum găsim pariuri sigure? Păi nu prea avem cum, că doar nu ne apucăm să luăm la mână toată oferta sportivă. Gândește-te că din câteva mii de piețe, dacă se poate face arbitrage pe maxim câteva. Deci o căutare manuală nu reprezintă o opțiune.

  • Plasarea de pariuri sigure nu e permisă – teoretic operatorul X nu ar trebui să știe ce pariezi la Y (că nah, informațiile sunt confidențiale), dar practic s-ar putea să știe. Am auzit că există companii terțe, precum iovation.com, care preiau informațiile de la mai mulți operatori pentru a depista eventuali clienți problemă. Plus că bookmakerii au soft-uri complexe pentru a depista diferite tipare. Nu doar tu cauți și găsești sure bet-uri, ci și ei. Iar dacă pariezi pe mai multe meciuri catalogate ca ”potrivite pentru arbitrage”, iar sumele alese sunt și ele cele ”corecte”, atunci evident că ești marcat ca practicant de arbitrage. Sunt confidențiale informațiile clienților la casele de pariuri online? Află răspunsul!

  • Alte probleme – trebuie să iei în considerare eventuale taxe plătite la depuneri / retrageri, posibile limitări ale mizelor maxime, posibile schimbări de cote fix când să pariezi, probleme tehnice și așa mai departe.  


Surebets - Câteva concluzii finale

Plasarea de surebets sună bine așa în teorie, dar în practică îți va aduce doar dureri de cap. Poate că pe vremuri era o metodă de a face bani, dar acum pe piața reglementată de la noi este complet ineficientă. Așa că nu te agita degeaba pentru că îți va aduce doar nervi, și probabil și limitări la casele de pariuri online licențiate.

Descoperă top 5 case de pariuri online recomandate de comunitatea PariuriX!


Te-ar mai putea interesa și:

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Discutii