Supertoto-Superscore: jocul prin care poți câștiga zeci de mii de euro cu doar 10 cenți!

Supertoto și Superscore sunt jocuri oferite de Unibet (deschide cont acum) în care poți câștiga premii fabuloase de zeci de mii sau sute de mii de euro plasând bilete de pariuri a căror preț încep de la doar 0,10€!

La Supertoto sunt alese 8-14 meciuri (în funcție de tipul jocului) la care trebuie să dai pronosticuri 1x2, în timp ce la Superscore trebuie să ghicești scorul corect la 3 meciuri de fotbal sau 2 de hochei. În cele ce urmează voi vorbi în detaliu despre ambele jocuri.

supertoto.png

Supertoto

Jocul Supertoto este de mai multe feluri după cum urmează:

Supertoto 14

Acesta este cel mai popular tip de joc. Agenția alege în fiecare rundă 14 meciuri din campionatele mari ale Europei (Prremier League, Primera Division, Bundesliga, Serie A, Ligue 1) iar tu trebuie să dai pronosticuri 1x2 la fiecare partidă în parte. Te costă doar 0,10€ să pui o variantă și ai nevoie de minim 11 selecții corecte pentru a câștiga unul din premiile puse în joc.

Uneori vei vedea că runda dintr-o anumită săptămână se numește "Supertoto 14 XL" sau "Supertoto 14 XXL". Asta înseamnă că în fondul de premiere există bani raportați din biletele din săptămâna precedentă. Acest lucru se întâmplă atunci când unul sau mai multe premii nu au fost câștigate (de exemplu când nimeni nu nimerește 14/14 pronosticuri sau 13/14 etc).

În cazul în care ești singurul concurent care reușește să pronosticheze corect toate cele 14 meciuri de pe bilet, atunci vei câștiga "Potul Bonus" care uneori poate valora chiar câteva zeci sau sute de mii de euro. 

Toate meciurile din cadrul unei runde "Supertoto 14" au loc în weekend. Asta înseamnă că poți pune bilete pentru runda următoare începând de luni dimineață și până sâmbătă la ora 16:00. În funcție de orele de desfășurare a partidelor, mai pot apărea mici excepții.

Ar mai trebui precizat că la biletele puse până miercuri la ora 23:59 vei beneficia de o reducere de 10% din prețul standard.

Supertoto Extra:

Astfel de cupoane pot fi oferite de mai multe ori pe săptămână și pot conține 8, 10 sau 12 meciuri. Numărul exact depinde de cât de generoasă este oferta fotbalistică într-o anumită zi. Prețul unui bilet depinde și el de la rundă la rundă și poate fi de 10, 25 sau 50 de cenți.

Vor fi câștigătoare acele bilete care conțin cele mai multe și al doilea cele mai multe pronosticuri corecte. Iar dacă toate pronosticurile tale de pe bilet sunt corecte, atunci poți câștiga jackpot-uri uriașe.

Supertoto tenis:

În mod normal un astfel de bilet este format din 12 meciuri de tenis unde trebuie să numești jucătorul care merge mai departe. Prețul unui bilet va fi în cele mai multe cazuri de €0,10. Vor fi câștigătoare acele bilete care conțin cele mai multe și al doilea cele mai multe pronosticuri corecte. Ca și în cazul de mai sus, poți să câștigi jackpot-uri destul de consistente dacă toate pronosticurile de pe bilet sunt corecte.

Banii pe care concurenții îi cheltuie pe bilete merg într-un fond de premiere comun. Potul total este împărțit între numărul de câștigători în funcție de numărul corect de selecții de pe bilet.

În fiecare rundă poți pune oricât de multe bilete dorești. Atunci când completezi căsuțele pentru fiecare partidă, poți ca la un anumit meci să alegi mai multe rezultate posibile. Prețul final a unui bilet va fi egal cu numărul de combinații de pe acel bilet înmulțit cu prețul pe fiecare combinație.

Exemplu Supertoto 14:

 • Dacă alegi la fiecare meci câte o variantă, atunci vei avea o singură combinație posibilă iar biletul te va costa 0,10€.
 • Dacă la 13 meciuri alegi câte o variană iar la al 14-lea meci alegi toate cele trei variante, atunci vei avea trei combinații posibile iar biletul costă 0,30€. Din start, pe una din combinații acel meci va fi bifat ca și câștigător.
 • Dacă alegi la 11 meciuri câte o variantă, la două partide alegi câte două variante iar la un meci alegi toate cele trei variante, atunci biletul va conține 12 combinații posibile, deci și prețul lui va fi de €1.20.

Nu există un număr limită de premii pe care îl poți câștiga într-o rundă. Cu cât ai mai multe combinații câștigătoare, cu atât premiul va fi mai consistent!

În meniul din dreapta vei vedea că ai mai multe opțiuni după cum rurmează:

 • Cum să joci - conține toate informațiile de bază despre concurs; în mare parte cam ce am prezentat și eu în acest articol
 • Reguli de pariere - conține regulamentul complet al concursului.
 • Informații - vei putea vedea cu exactitate care este premiul pe care îl vei câștiga dacă ești unicul concurent care dă 14/14 pronosticuri corecte.
 • Distributie - îți arată procentajul de distribuție pentru evenimentele tuturor biletelor participante pentru cuponul respectiv. De exemplu conform pozei de mai jos, la meciul Tottenham vs Stoke, 57% din biletele participante conțin o victorie a celor de la Tottenham, 25% coțin un rezultat de egalitate iar pe 18% din bilete se regăsește o victorie a oaspeților.

distributie.png

 • Pariu rapid - este o opțiune ce te ajută să generezi automat variante de bilet în funcție de suma pe care ești dispus să o cheltui, și de cotele care sunt oferite la fiecare meci. După ce ai generat un bilet, poți modifica acel bilet cum dorești înainte de a îl pune.
 • Statistici - de aici poți vedea câte bilete s-au pus, care este mărimea fondului de premiere și alte informații utile.
 • Sistem redus - Poți uploda un fișier text făcut de tine sau cu ajutorul unui software. 
 • Sistem tabelar - Aici poți consulta un tabel în care vei vedea ce premii poți câștiga în funcție de tipul de bilet pe care l-ai pus. 

Superscore

Aici sunt alese de obicei trei meciuri de fotbal sau două partide de hochei iar obiectivul este acela de a ghici scorul corect la toate partidele de pe bilet.

Ca și în cazul biletelor de tip "Supertoto", o variantă de bilet costă doar 0,10€, dar poți pune oricâte variante dorești. Dacă de exemplu la un bilet cu trei meciuri de fotbal alegi câte două scoruri corecte la fiecare partidă, atunci biletul tău va conține un număr total de opt combinații posibile, iar acesta va costa 0,80€.

O combinație este câștigătoare doar dacă aceasta conține toate cele trei scoruri corecte. În caz că nimeni nu are un bilet câștigător, atunci premiul este raportat pentru data viitoare. Premiul exact pe care îl poți câștiga îl vei afla doar în momentul în care cuponul este închis și nimeni nu va mai putea pune bilete pentru runda respectivă. 

Și aici meniul din dreapta este destul de similar cu cel de la Supertoto. Aș scoate în evidență doar opțiunea de "Calculator cote" unde poți vedea cotele actuale pentru orice rezultat și cota totală pe care o are biletul tău.

Mai jos voi prezenta câteva informații care sunt valabile atât la concursul Supertoto cât și la Superscore.

 • La un meci din cupă care are nevoie de prelungiri contează doar rezultatul din timpul regulamentar.
 • Odată ce un bilet este plasat, acesta nu mai poate fi editat sau anulat.
 • Eventualele câștiguri vor fi plătite în câteva ore după terminarea ultimului meci de pe bilet.
 • Dacă un meci este amânat, meciul va fi anulat de pe cupon iar toate rezultatele vor conta ca fiind corecte.

Deschide un cont acum și primești înapoi până la 150RON dacă pierzi primul pariu!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!