Supertoto la Unibet! Redescoperă Pronosportul sub un alt format

 

Actualizare 8 noiembrie 2016

Acest concurs NU mai este oferit de către Unibet. Pentru a vedea o listă cu toate bonusurile, promoțiile și ofertele actuale ale acestui operator online te invit să accesezi link-ul https://pariurix.com/agentii/unibet/promotii


Articolul inițial

Unibet (D.ONJN 1564/25.08.2016) este cu siguranţă cel mai mare operator de pariuri online care a aplicat pentru licenţă în ţara noastră şi totodată un brand de renume mondial, care prin aprecierea şi încrederea de care se bucură garantează că de la 10 septembrie 2015 vom putea paria în siguranţă din România. Până când această casă de pariuri să anunţe că va rămâne pe piaţă cu toţii ne-am gândit că nu vom avea opţiuni viabile de a paria legal, restul agenţiilor licenţiate fiind fie începătoare în pariuri online, fie neatractive din punct de vedere al ofertei.


Pariază și tu acum la agenția de pariuri sportive preferată de cei mai mulți români!

Ai jucat vreodată la Pronosport? Dacă n-ai făcut-o, cu siguranţă măcar ai auzit de acest joc care era atât de popular în trecut printre români. Unibet este singura casă de pariuri din România care îţi oferă un astfel de concurs de pronosticuri, un joc foarte uşor de accesat şi care te poate îmbogăţi peste noapte. Nu trebuie decât să deschizi cont la acest operator şi să te bucuri de experienţa unui joc atât de îndrăgit.

 

Supertoto

Supertoto este un joc de pariuri colective, în care pentru a câştiga trebuie să prezici rezultatele corecte (victoria echipei gazdă, rezultatul de egalitate sau victoria echipei oaspete) la cât mai multe meciuri de pe cupon. Banii mizaţi de jucători merg într-un fond colectiv, care este distribuit între câştigători.

Câştigul obţinut depinde de numărul de rezultate corecte, dimensiunea fondului colectiv de câştiguri şi evident, numărul celorlalţi jucători care au prezis acelaşi număr de rezultate. Poţi opta pentru rezultatul final (1, X sau 2), pentru şansă dublă (1X , 12 sau X2) şi chiar pentru toate cele trei rezultate, însă evident miza va creşte în funcţie de numărul opţiunilor alese.

Este foarte uşor să accesezi platforma Supertoto la Unibet (află mai multe despre agenție). Poţi face asta chiar de pe pagina de pornire, din meniul “Pariuri” aflat atât în partea de sus a paginii cât şi în subsol. Secţiunea “Supertoto-Superscore” este cea care trebuie accesată.


Ai două variante de Supertoto pentru a juca pe meciurile din fotbal: Supertoto 14 şi Supertoto Extra. Pe ambele le gaseşti în meniul “Cupoane active” aflat în stânga paginii. 

Supertoto14 – În ce constă şi cum plasezi un cupon!

Aşa cum îi spune şi numele, Supertoto14 îţi propune un cupon cu 14 meciuri. Este cea mai populară variantă a acestui joc şi în acelaşi timp cu cele mai mari premii. Constă în 14 meciuri din cele mai puternice campionate de fotbal ale Europei, Premier League, Primera Division, Serie A şi Bundesliga.  Este disponibil un singur cupon pe săptămână, începând de luni dimineaţa şi care în mod normal se închide sâmbăta la ora 17:00.

Pentru a obţine un câştig trebuie să prezici 11, 12, 13 sau 14 rezultate corecte. Dacă eşti unica persoană cu 14 pronosticuri corecte vei câştiga Potul Bonus care poate consta în sute de mii de euro. Dacă n-au fost câştigători pentru un premiu sau mai multe pe un cupon, banii sunt transferaţi către câştigul de săptămâna următoare.

Cuponul Supertoto14 arată precum în imaginea ataşată. Am ales pronosticuri aleatorii pentru fiecare eveniment, în scopul de a ilustra modul de completare a cuponului. În partea de jos vei găsi “Costul Cuponului”, secţiune pe care nu uita s-o verifici înainte de a trimite cuponul, deoarece costul diferă în funcţie de câte opţiuni ai ales.

Discută cu alți membri ai comunității PariuriX despre agenția Unibet: https://pariurix.com/discutii/unibet-discutii-noutati-si-rezolvare-probleme-55597.html

 

Supertoto Extra – În ce constă şi cum plasezi un cupon !

în fiecare săptămână ai posibilitatea să plasezi cupoane Supertoto Extra. Acestea pot apărea chiar şi zilnic, în funcţie de oferta din fotbal şi conţin 12 sau mai puţine meciuri din cele mai importante competiţii, inclusiv cupele europene. Numărul de meciuri pe aceste cupoane depinde de numărul de meciuri interesante jucate în acea zi. Vei obţine un câştig dacă prezici în mod corect toate meciurile de pe cupon sau dacă ai toate rezultatele corecte, mai puţin unul. Cuponul Supertoto Extra arată precum în imaginea ataşată.

 

Cât costă să joci la Supertoto!

Unibet îţi oferă acest joc cu costuri foarte reduse, un rând din Supertoto14 costând 0,10€ , în timp ce un rând din Supertoto Extra are un preţ de bază situat între 0,10€ şi 1,00€. Un rând înseamnă una dintre cele trei coloane de rezultate finale. Dacă ai selectat mai mult de un rezultat potenţial la un meci, costul rândului este multiplicat cu numărul de rezultate alese. Mai simplu spus, dacă la un meci din Supertoto14 alegi rezultatul 1X, costul meciului va fi 2 x 0.10€, iar la 1X2 de 3 x 0.10€.

Predictorul Fotbalului - competiție Sportingbet cu premii de 65,000RON în fiecare rundă, undede asemenea ai de ghicit rezultatele 1x2 a mai multor meciuri de fotbal!

Costul total al cuponului depinde de câte limite ai stabilit, acestea fiind indicate automat pe măsură ce adaugi selecţii noi. De exemplu, dacă ai efectuat două jumătăţi de limită şi o limită integrală la un cupon Supertoto14, dimensiunea sistemului este 2x2x3=12. Costul sistemului este €0.10 x 12 = €1.20.

O jumătate de limită este atunci când alegi două rezultate posibile ale unui meci (gen 1X sau 12), iar o limită completă este atunci când alegi toate cele trei variante la un meci (1x2). Fiecare jumătate de variantă multiplică dimensiunea şi costul sistemului cu 2, iar o limită completă cu 3.

 

Cum se împarte fondul colectiv de premiere la Supertoto!

Premiile diferă în funcţie de varianta de joc aleasă. Varianta cea mai populară, Supertoto14, plăteşte pentru 11, 12, 13 sau 14 rezultate prezise corect. Potul se împarte după cum urmează:

  • 14 corecte – 30%
  • 13 corecte – 18%
  • 12 corecte – 17%
  • 11 corecte – 20%
  • Bonus Pot #1 – 10%
  • Bonus Pot #2 – 5%

Fiecare câştig se împarte la toţi jucătorii care au prezis numărul respectiv de rezultate corecte.Cupoanele Supertoto Extra au câştiguri pentru principalele două grupuri de premii (toate rezultatele corecte şi cu unul mai puţin). 90% din valoarea cumulativă este distribuită între acele grupuri.

PariuriX prezintă cele mai tari bonusuri la pariuri sportive și vine și cu câteva oferte exclusive valabile doar prin link-urile noastre!

 

De ce alegi Supertoto în detrimentul Pronosportului!

Chiar dacă Pronosportul s-a aflat mult timp între preferinţele românilor, odată cu expansiunea caselor de pariuri online totul s-a schimbat. Este mult mai uşor să joci din confortul propriei locuinţe şi internetul îţi oferă toate informaţiile necesare.

Supertoto nu este cu nimic mai prejos decât Pronosportul, ba din contră. Prin intermediul Loteriei Romane cupoanele de joc sunt formate exclusiv din 13 evenimente, chiar şi atunci când oferta de fotbal este extrem de săracă şi astfel apar meciuri care în mod normal nu le-ai aborda la pariuri. Supertoto îţi oferă însă cupoane chiar şi de 8 evenimente în astfel de perioade, iar asta evident că îţi va mări şansele de câştig.

În plus, la Supertoto ai ocazia să joci chiar şi zilnic, prin intermediul cupoanelor Extra, pe când în cazul Pronosportului o poţi face săptămânal (în cazul Prono S) sau chiar o dată la două săptămâni (în cazul Pronosportului tradiţional).

La Unibet (deschide un cont acum) preţul unui cupon Supertoto poate valora chiar şi la sub 1 RON, dacă alegi câte un rezultat final pentru fiecare meci în parte. În cazul în care eşti câştigător banii îţi vor intra în cont în termen de câteva ore după finalizarea ultimului eveniment de pe cupon. Nu există termen de comparaţie cu timpul de aşteptare la Pronosport în cazul unui câştig mare. Nu ezita şi încearcă şi tu Supertoto la Unibet, cea mai mare casă de pariuri online la care poţi paria legal. 

 

Te-ar mai putea interesa şi:

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Discutii

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi