Supercotă de 30.00 pentru pariu pe minim un gol în Danemarca vs Franța

Danemarca și Franța se înfruntă pe 26 iunie, de la ora 17:00, în derby-ul grupei C de la Cupa Mondială de fotbal. Franța este deja calificată în optimile de finală, iar Danemarca are nevoie de minim o remiză, dar danezii vor încerca să învingă și să câștige grupa. Sunt toate premisele să se respecte tradiția din toate meciurile jucate până acum la Campionatul Mondial și să se înscrie minim un gol. Clienții noi beneficiază de o ofertă de senzație la această agenție de pariuri sportive online, la care pot paria la o supercotă de 30.00 pe selecția „peste 0.5 goluri” în meci, în locul celei normale de 1.06. Pentru a profita, trebuie doar să îți deschizi cont prin link-urile speciale din articol.

Deschide cont și pariază minim un gol în Danemarca vs Franța la o cotă de 30.00!

18+, Pariază responsabil, se aplică termenii și condițiile

Cum pot paria pe cota specială de 30.00?

 1. Accesează ACEST LINK SPECIAL și dă click pe butonul ”Înregistrează-te acum”.
 2. Deschide un cont nou utilizând la înregistrare codul „ZFBNEI” 
 3. Plasează un pariu pe selecția „peste 0.5 goluri” în meciul Danemarca vs Franța, care are loc marți 26 iunie, cu începere de la ora 17:00, la Cupa Mondială 2018.

Ce se întâmplă dacă pariul este câștigător?

Dacă pariul este câștigător, atunci miza va fi returnată, iar profitul va fi creditat sub forma de fonduri EXTRA. Acea sumă suplimentară va trebui rulată o singură dată (rulaj 1x) pe cote de 1.20+ în decurs de maxim 30 de zile. Vezi că la îndeplinirea condițiilor de rulaj miza nu este returnată, ci doar profitul!

Exemplu: Ai pariat 5 RON că se înscrie minim un gol, iar pariul este câștigător. Primești înapoi cei 5 RON ca fonduri reale și încasezi alți 145 RON ca fonduri suplimentare. Trebuie să plasezi pariuri în valoare totală de 145 RON pe cote de 1.20+ înainte să poți solicita o retragere.

Termeni și condiții cotă mărită Danemarca vs Franța

 • Oferta este valabilă pentru clienții noi. Deschide cont acum!
 • Pariul trebuie să fie single premeci.
 • Pariul trebuie sa fie plasat pe Sportsbook, pe selecția „peste 0.5 goluri”. Pariurile jucate pe platforma de betting exchange nu iau parte la această ofertă!
 • Pe site-ul operatorului va fi afișată cota normală, dar pariul va fi calculat conform cotei speciale de 30.00.
 • Această cotă specială este valabilă doar pentru primul pariu plasat pe „peste 0.5 goluri” în Danemarca vs Franța și doar pentru o miză maximă de 5 RON.
 • Fondurile suplimentare sunt valide timp de 30 de zile pe Sportsbook de la data creditării. Trebuie să le rulezi 1 dată înainte ca ele să fie transferate în portofelul principal. 
 • Pentru pariurile plasate din aceste fonduri suplimentare, miza nu este returnată.
 • Poţi să foloseşti fondurile suplimentare pe orice pariuri la cota minimă de 1.2. Pariul poate fi simplu sau pe un bilet cu mai multe selecţii
 • Dacă plasezi un pariu cu selecţii multiple cel puţin una dintre ele trebuie sa fie la o cota mai mare sau egală cu 1.2.
 • Pariurile închise cu Cash Out nu sunt luate în calcul pentru efectuarea rulajului.
 • Oferta este destinată doar persoanelor cu vârsta de peste 18 ani.
 • Oferta se supune termenilor și condițiilor generale ale agenției. Pariază responsabil!

Deschide cont și pariază minim un gol în Danemarca vs Franța la o cotă de 30.00!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi