Supercotă de 30.00 pentru minim un gol marcat în Germania vs Suedia

Germania și Suedia se întâlnesc sâmbătă, 23 iunie (ora 21:00), într-un meci de „a fi sau a nu fi” în optimile de finală ale CM 2018 pentru campioana mondială en-titre. Nemții au pierdut în fața Mexicului (0-1) și, dacă nu câștigă contra scandinavilor, pot avea emoții uriașe în privința accederii în faza următoare a competiției. Este de la sine înțeles că un pariu pe „peste 0.5 goluri” are o cotă infimă (mai precis 1.04), dar aceeași selecție poate fi jucată la o supercotă de 30.00 la această agenție de pariuri sportive online, care are o ofertă pentru noii clienți. Tot ce trebuie să faci este să îți deschizi cont prin intermediul link-urilor speciale din articol.

Deschide cont și pariază pe minim un gol în Germania vs Suedia la o cotă de 30.00!

18+, Pariază responsabil, se aplică termenii și condițiile

Cum pot paria pe cota specială de 30.00?

 1. Accesează ACEST LINK SPECIAL și dă click pe butonul ”Înregistrează-te acum”.
 2. Deschide un cont nou utilizând la înregistrare codul „ZFBNED” 
 3. Plasează un pariu de 5RON pe „peste 0.5 goluri” în meciul Germania vs Suedia, care are loc sâmbătă 23 iunie, cu începere de la ora 21:00, la CM 2018.

Ce se întâmplă dacă pariul este câștigător?

Dacă pariul este câștigător, atunci miza va fi returnată, iar profitul va fi creditat sub forma de fonduri EXTRA. Acea sumă suplimentară va trebui rulată o singură dată (rulaj 1x) pe cote de 1.20+ în decurs de maxim 30 de zile. Vezi că la îndeplinirea condițiilor de rulaj miza nu este returnată, ci doar profitul!

Exemplu: Ai pariat 5 RON premeci pe minim un gol înscris în acest meci, iar pariul este câștigător. Primești înapoi cei 5 RON ca fonduri reale și încasezi alți 145 RON ca fonduri suplimentare. Trebuie să plasezi pariuri în valoare totală de 145 RON pe cote de 1.20+ înainte să poți solicita o retragere.

Termeni și condiții cotă mărită Germania vs Suedia

 • Oferta este valabilă pentru clienții noi. Deschide cont acum!
 • Pariul trebuie să fie single premeci.
 • Pariul trebuie sa fie plasat pe Sportsbook, pe pe selecția „peste 0.5 goluri”. Pariurile jucate pe platforma de betting exchange nu iau parte la această ofertă!
 • Pe site-ul operatorului va fi afișată cota normală, dar pariul va fi calculat conform cotei speciale de 30.00.
 • Această cotă specială este valabilă doar pentru primul pariu plasat pe „peste 0.5 goluri” în Germania vs Suedia, și doar pentru o miză maximă de 5 RON.
 • Fondurile suplimentare sunt valide timp de 30 de zile pe Sportsbook de la data creditării. Trebuie să le rulezi 1 dată înainte ca ele să fie transferate în portofelul principal. 
 • Pentru pariurile plasate din aceste fonduri suplimentare, miza nu este returnată.
 • Poţi să foloseşti fondurile suplimentare pe orice pariuri la cota minimă de 1.2. Pariul poate fi simplu sau pe un bilet cu mai multe selecţii
 • Dacă plasezi un pariu cu selecţii multiple cel puţin una dintre ele trebuie sa fie la o cota mai mare sau egală cu 1.2.
 • Pariurile închise cu Cash Out nu sunt luate în calcul pentru efectuarea rulajului.
 • Oferta este destinată doar persoanelor cu vârsta de peste 18 ani.
 • Oferta se supune termenilor și condițiilor generale ale agenției. Pariază responsabil!

Deschide cont și pariază pe minim un gol în Germania vs Suedia la o cotă de 30.00!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!