Superbet - desemnat cel mai bun operator de pariuri sportive la CEEGC Awards 2018

Pentru al doilea an la rând, Superbet a fost desemnat "cel mai bun operator de pariuri sportive din Europa Centrală şi de Est" la gala CEEGC Awards 2018. Ca "bonus", Superbet s-a ales şi cu titlul de "cel mai bun serviciu de suport clienţi". CEEGC Awards este cel mai important eveniment anual din domeniul Betting & Gaming din Europa Centrală și de Est.

La conferinţa CEEGC 2018 au participat 90 de companii din 30 de țări. Timp de trei luni, numele tuturor operatorilor arondaţi acestei regiuni au fost publicate pe site-ul evenimentului, iar pariorii din toate ţările au votat preferaţii. Primii cinci clasați au intrat în marea finală, iar câştigătorul a fost stabilit în urma voturilor exprimate de către pofesioniştii din domeniu. 

LA ACEASTĂ CASĂ DE PARIURI ONLINE TE AȘTEAPTĂ UN BONUS ATRACTIV!

La categoria "Cel mai bun operator", ceilalți nominalizați au fost Unibet, Fortuna, Sportingbet și TonyBet, iar la categoria "Cel mai bun serviciu de suport clienți" în cursă au mai fost Unibet, TonyBet, VBet și Zazka.

DESPRE SUPERBET

Superbet este un operator de jocuri de noroc cu o rețea de 500 de agenții în toată țara și aproape 15 milioane de pariuri plasate lunar. Pentru acest operator, în România lucrează în acest moment peste 3.500 de angajaţi. Este şi motivul pentru care Superbet este cel mai mare plătitor de taxe și impozite din industria de profil. De asemenea, compania se regăseşte printre cei mai mari contribuabili la bugetul de stat - cu peste 35 milioane de euro plătite în 2017.

Anul trecut, compania și-a lansat oficial operațiunile și pe piața de gambling din Polonia, iar actualmente Superbet are birouri deschise și operațiuni în alte 10 țări. Compania a fost fondată în urmă cu 10 ani de Sacha Dragic, actualul CEO al întregului grup de firme.

Dacă vrei să vezi care site-uri de pariuri oferă cele mai bune pachete de bun venit, accesează acest link: https://pariurix.com/agentii/top-bonus. Iar dacă vrei să vezi în ce constau bonusurile unui anumit operator, apasă pe butonul ”Recenzie” din dreptul lui, iar apoi accesează pagina ”Promoții și bonusuri oferite”.

VEZI AICI TOP CASE DE PARIURI ONLINE RECOMANDATE ÎN 2018 ȘI BONUSURILE OFERITE

 

Te-ar mai putea interesa şi:

 

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!