Super turnee cu premii garantate la Full Tilt Poker

ACTUALIZARE MAI 2017

Între timp Full Tilt Poker a fost preluată de către PokerStars! Astfel informațiile de mai jos nu mai sunt valabile! Poți juca cu încredere la PokerStars, cea mai bună cameră de poker din lume - află mai multe.


ARTICOLUL INIȚIAL

Full Tilt poker este o camera de poker online care ofera servicii de poker online inca din anul 2004. In ultimii ani, Full Tilt poker a reusit sa se dezvolte foarte mult si sa atraga un numar impresionant de clienti din intreaga lume prin oferirea de promotii si servicii atractive. Site-ul celor de la Full Tilt poker are o interfata usor de utilizat care cuprinde o multime de functii interesante. Atat utilizarea cat si navigarea pe acest site se face foarte usor. Site-ul este disponibil in foarte multe limbi.

JOACĂ ACUM LA FULL TILT POKER!

Cateva dintre jocurile de poker online oferite de Full Tilt poker sunt: Hold ‘Em, Omaha Hi, Omaha Hi/Lo, Razz, Stud Hi, Stud Hi/Lo. Pentru a putea sa va jucati aceste jocuri trebuie sa descarcati si sa instalati un program aditional.Cateva dintre turneele in care puteti sa va jucati si sa castigati premii foarte mari sunt:FTOPS XIII, Series 2009, Late Night Poker, Friday Night Fights, The Sunday Brawl, Bust-Out Bounties, Full Tilt Poker.

La Full Tilt Poker avem parte de turnee extrem de captivante, atat pentru jucatorii incepatori, cat si pentru cei avansati. In mod special acestora din urma le scriem acum. Duminica este ziua care un jucator de poker care se respecta n-ar trebui sa lipseasca de la mesele Full Tilt Poker. Spunem asta pentru ca sunt cateva turnee extrem de atractive. Cu siguranta cel mai important este ''250.000$ guarantee'', turneu programat in fiecare duminica la ora 22:00. Dupa cum ii spune si numele turneul are premii garantate de 250.000 de dolari. Intrarea in turneu este de 215$. Tot duminica mai au loc si alte turnee. La The Sunday Brawl este un fond garantat de 200.000, la Super Sized Sunday premiile garantate scad la 100.000$, la The T-Rex sunt premii asigurate de 75.000$, iar la The Sunday Mulligan avem premii garantate de 50.000$. Primul din cele patru turnee are buy-in de 255$, Super Sized are buy-in de 100$, The T-Rex de 162$, iar la cel mai ''slab'' turneu puteti intra platind o suma de 215$.

Pentru jucatorii care nu dispun aceste sume de bani pentru a intra direct sunt disponibile pe toata durata saptamanii diversi sateliti, la care se poate intra cu un buy-in chiar de 1$. 

In cazul in care inca nu aveti un cont, va sfatuim sa va deschideti unul chiar acum pentru a putea incasa un bonus extraordinar pentru prima depunere, care poate ajunge pana la suma de 600$. Utilizand serviciile celor de la Full Tilt poker puteti sa va jucati in foarte multe turnee exceptionale si sa castigati prmeii de zeci de mii de dolari, asa ca va sfatuim sa nu mai stati pe ganduri.

Modalitatile de plata care pot fi utilizate pentru depuneri si retrageri sunt urmatoarele: eCheck, Visa, MasterCard, Neteller, Moneybookers, InstaDebit, ClickandBuy, cash transfer si Click2Pay. Ca o concluzie, Full Tilt poker este un site de poker online care va pune la dispozitie o multime de servicii de calitate si o gama larga de promotii care face deliciul oricarui jucator online de poker.

JOACĂ ACUM LA FULL TILT POKER!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi