Super Predictorul Verii Runda 3 - câștigă zilnic 10 rotiri gratuite în Reel Steel sau marele premiu: un iPhone 6 Plus 64GB!

Super Predictorul Verii este un concurs organizat de Sportingbet (deschide un cont acum) pe durata verii care pune la bătaie premii totale de 400,000RON prin intermediul a trei runde! Primele două runde au fost dedicate competiției Copa America (detalii AICI și AICI) în timp ce runda a 3-a este dedicată turneului de Grand Slam de la Wimbledon.

Runda a 3-a a început pe 28 iunie 2015 și ține până pe 10 iulie 2015. Zilnic cei de la Sportingbet vor alege câteva meciuri la care participanții trebuie să dea pronosticuri (să aleagă câștigătorul meciului respectiv). Dacă toate pronosticurile din ziua respectivă sunt corecte, atunci câștigi garantat 10 rotiri gratuite în jocul Reel Steel. Dar asta nu este tot! În total sunt alese 42 de meciuri pe durata celor 13 zile de concurs. Dacă nimerești rezultatul la cel puțin 28 din cele 42 de meciuri, atunci câștigi și un Iphone 6 Plus de 64GB!

Înscrierea este gratuită astfel încât nu trebuie să ratezi acest concurs! Chiar cred că sunt șanse mari să câștigi un Iphone 6 pentru că în multe din meciurile alese de agenție există favoriți cerți. De exemplu în prima zi a acestei runde au fost alese 4 meciuri de tenis în care niciunul din cei patru favoriți nu avea cotă mai mare de 1.12 la victorie! Deci atâta timp cât nu au loc surprize notabile, ar trebui să poți bifa câștigătoare astfel de meciuri fără mari probleme. Astfel nu ar trebui să fie chiar greu de a da 28/42 pronosticuri corecte pentru a câștiga marele premiu.

Participă și tu acum pentru a câștiga unul din premiile puse în joc!

super-predictorul-verii.png

Termeni și condiții generale

 • Participantul poate trimite doar o predicție pe zi în cursul fiecărei zile de joc.
 • O predicție nu poate fi schimbată odată ce a fost trimisă.
 • Participarea este gratuită dar pentru ca predicția ta să fie validă este necesar ca pe parcursul zilei respective să plasezi minim un pariu multiplu la Sportingbet . Pariul trebuie să fie format integral doar din selecții la tenis. Pariurile single și cele plasate pe tenis virtual nu sunt luate în considerare. 
 • În cadrul acestei promoții o zi este definită ca intervalul orar cuprins între ora 02:00 și ora 01:59.
Pariezi pe meciuri de tenis? Atunci ar trebui să profiţi de promoţia Bonus acumulatorul din tenis

Premiu zilnic – 10 rotiri gratuite în jocul Reel Steel

 • Pentru a câștiga premiul zilnic participantul trebuie să pronosticheze corect rezultatele la toate meciurile de la Wimbledon alese de staff-ul agenției pentru ziua respectivă (de obicei patru meciuri).
 • Premiul zilnic constă în 10 rotiri în jocul de cazino Reel Steel.
 • Rotirile sunt creditate în ziua următoare la ora 13:00 și pot fi folosite până cel târziu la miezul nopții.
 • Eventualele câștiguri obținute din urma folosirii acestor rotiri trebuie rulate cel puțin o dată în cadrul aceluiași joc și interval orar înainte să poți solicita o retragere.

Premiul Principal – iPhone 6 Plus 64GB

 • Pentru a câștiga marele premiu al acestei runde (un Iphone 6 Plus 64GB) este necesar să pronostichezi corect minim 28 din cele 42 de meciuri alese de staff-ul agenției.
 • Câștigătorii vor fi contactați printr-un mesaj inbox în contul Sportingbet în maxim 24 de ore de la sfârșitul turneului.
 • La cerere, Iphone 6 Plus 64GB poate fi înlocuit cu echivalentul în bani cash (€800), bani ce vor fi creditați în contul câștigătorului. O astfel de cerere trebuie făcută în maxim 12 ore de la terminarea turneului iar premiul va fi creditat în maxim 24 de ore.
 • În cazul în care sunt 11 sau mai mulți câștigători, atunci aceștia vor împarți între ei suma de 10.000€. Într-o astfel de situație nu se va mai acorda nici un Iphone 6 Plus 64GB. 
 • În cazul în care sunt 100 sau mai mulți câștigători, atunci suma echivalentă fiecărui câștigător va trebui rulată o dată pe cote de minim 1.50 înainte să poată fi solicitată o retragere. Vei avea la dispoziție un termen de 30 de zile pentru a îndeplini această condiție de rulaj.

Deschide un cont acum și ia un bonus pentru prima depunere de 50% în limita a 400RON!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi