Super Predictorul Verii Runda 2 - câștigă zilnic 10 rotiri gratuite în Reel Steel sau marele premiu: un iPad mini 3 16GB!

Sportingbet (deschide cont acum) tocmai a dat startul rundei a doua din "Super Predictorul Verii", competiție ce pune la bătaie premii în valoare totală de 400.000 RON pe întreaga durată a verii. Articolul despre prima rundă poate fi accesat AICI.

Runda a doua este destinată, ca și prima, turneului "Copa America 2015" din Chile. Obiectivul concursului este de a da zilnic pronosticuri la meciurile care au loc în această competiție pe durata zilei respective. Runda a început pe 11.06.2015 și ține până pe 27.06.2015, adică până la încheierea sferturilor de finală. Semifinalele și finala n-au fost incluse deoarece de pe data de 28.06.2016 începe turneul de Grand Slam de la Wimbledon și o dată cu el și runda a treia din "Super Predictorul Verii".

Asta înseamnă că per total poți să dai pronosticuri la un număr maxim de 22 de meciuri. Dacă reușești să nimerești în mod corect minim 17 rezultate (1x2) atunci vei câștiga un iPad mini 3 16GB! De asemenea zilnic poți câștiga și 10 rotiri gratuite în jocul Reel Steel dacă predicția ta din ziua respectivă a fost corectă.

Participă și tu acum pentru a câștiga unul din premiile puse în joc!

predictor-runda-2.png

Termeni și condiții generale

 • Participantul poate trimite doar o predicție pe zi în cursul fiecarei zile de joc.
 • O predicție nu poate fi schimbată odată ce a fost trimisă.
 • Participarea este gratuită dar pentru ca predicția ta să fie validă este necesar ca pe parcursul zilei respective să plasezi minim un pariu multiplu la Sportingbet . Pariul trebuie să fie format integral doar din selecții la fotbal. Pariurile single și cele plasate pe fotbal virtual nu sunt luate în considerare. 
 • Pentru această promoție o zi este definită ca perioada între 02:00 EEST și 01:59 EEST.

Premiu zilnic – 10 rotiri gratuite în jocul Reel Steel

 • Pentru a câștiga premiul zilnic participantul trebuie să pronosticheze corect rezultatele la toate meciurile din ziua respectivă de joc de la Copa America 2015 din Chile.
 • Dacă predicția ta este corectă vei câștiga garantat 10 rotiri în jocul de cazino Reel Steel.
 • Rotirile sunt creditate a doua zi cel târziu la ora 13:00 și pot fi folosite până cel târziu la miezul nopții.
 • Eventualele câștiguri rezultate din urma utilizării acestor rotiri trebuie rulate o dată în același joc și interval orar înainte să poți solicita o retragere.

Premiul principal – iPad mini 3 16 GB

 • Pentru a câștiga marele premiul al acestei runde (un iPad mini 3 16 GB), participantul trebuie să pronosticheze corect rezultatul la cel puțin 17 din 22 de meciuri la Copa America 2015 din Chile.
 • Câștigătorii vor fi contactați printr-un mesaj pe site-ul Sportingbet în 24 de ore de la sfârșitul turneului.
 • La cerere, iPad mini 3 16 GB poate fi înlocuit cu echivalentul în bani cash, €400, bani ce vor fi creditați în contul activ Sportingbet al câștigătorului. Banii vor fi creditați în 48 de ore de la cerere. Cererea trebuie făcută în termen de 24 de ore de la sfârșitul turneului.
 • În cazul în care sunt 11 sau mai mulți câștigători, atunci aceștia vor împarți suma de €10.000 în părți egale. Astfel nu se va mai acorda niciun iPad mini 3 16GB ca premiu. Banii vor fi creditați în contul Sportingbet al clientului în termen de 24 de ore de la sfârșitul turneului. 
 • În cazul în care sunt 100 sau mai mulți câștigători, atunci aceștia vor împarți suma de €10.000 în părți egale iar suma echivalentă fiecărui client va trebui rulată o dată pe cote de minim 1.50 în maxim 30 de zile înainte ca o retragere să poată fi solicitată.

Deschide un cont acum și ia un bonus pentru prima depunere de 50% în limita a 400RON!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!