Super Predictorul Verii - Concurs cu premii în valoare totală de 400,000 RON!

Odată cu venirea verii, Sportingbet (deschide cont acum) vine cu o nouă super competiție, ce pune la bătaie premii fabuloase în valoare totală de 400.000 RON, numită "Super Predictorul Verii". Dacă ai participat în ultimele săpătmâni la concursuri precum "Predictorul Fotbalului" sau "Predictorul CM de hochei" probabil că deja ți-ai făcut o idee cam despre ce este vorba. În cele ce urmează îți voi arăta exact tot ce trebuie să știi.

Super Predictorul Verii - Runde

 1. Copa America I. (25.05.2015 - 09.06.2015) - poți câștiga până la 80.000 RON sau un Samsung Galaxy S6 Edge
 2. Copa America II. (10.05.2015 - 27.06.2015) - premiile exacte nu sunt cunoscute în acest moment.
 3. Wimbledon (28.06.2015 - 10.07.2015) - premiile exacte nu sunt cunoscute în acest moment.

super-predictorul-verii.png

Runda 1 - Copa America I.

Între 12 iunie 2015 și 4 iulie 2015 are loc în Chile "Copa America", competiție în care 12 naționale se vor bate pentru titlul suprem. Echipele sunt împărțite în trei grupe de câte patru: primele două echipe din fiecare grupă și două din ocupantele locului al treilea vor merge în faza sferturilor de finală.

Ce ai de făcut?

Zilnic între 25 mai 2015 și 9 iunie 2015 poți da câte o predicție în care va trebui să precizezi:

 • clasamentul fiecărei grupe
 • echipele de pe locul 3 care vor ajunge în sferturi de finală
 • echipele care vor câștiga fiecare sfert, semifinală și finală (mare și mică).

Reguli generale

 • Predicțiile pot fi puse în mod gratuit, dar pentru ca predicția ta să fie validă este necesară ca pe parcursul zilei să pui minim un pariu multiplu la Sportingbet.
 • Pariul trebuie să fie format doar din selecții din fotbal. Pariurile single sau cele care conțin selecții de la fotbal virtual nu sunt luate în calcul.
 • Pariul tău poate fi plasat pe orice sumă de bani (miză minimă 2RON) și n-are importanță dacă este câștigător. Nu contează nici cotele pe care le adaugi pe bilet.
 • Pentru această promoție o zi este definită ca intervalul orar cuprins între ora 02:00 și ora 01:59.
 • Doar clienții Sportingbet pot participa la această promoție.

Termeni și condiții pentru câștigarea premiului de 80.000 RON

 • Pentru a câștiga marele premiu este necesar ca predicția ta să fie perfectă. Ne dăm seama că este destul de dficil dar dacă participi zilnic poți pune nu mai puțin de 15 predicții, ceea ce-ți oferă destul de multe șanse de câștig. 
 • Câștigătorul va fi contactat printr-un mesaj Inbox în contul Sportingbet în termen de 24 de ore de la încheierea turneului. 
 • Suma de 80.000 RON va fi creditată în contul câștigătorului în termen de 24 de ore de la încheierea turneului.
 • Dacă doi sau mai mulți participanți câștigă marele premiu, atunci suma de 80.000 RON se împarte între aceștia. 
 • Dacă vor fi 100 sau mai mulți participanți care vor câștiga marele premiu, atunci acesta se va împărți la numărul de câștigători și va fi creditat în cont ca și bonus. Acesta trebuie pariat o dată (1x) la cote de 1.5 sau mai mari înainte ca orice câștig derivat să poată fi retras. Orice bonus care rămâne nefolosit după 30 de zile de la creditare, va fi retras din contul clientului.

Mai jos poți vedea varianta mea pentru prima rundă:

predictie-vara.png

Termeni și condiții pentru câștigarea unui Samsung Galaxy S6 Edge 32 GB

 • Pentru a câștiga acest premiu este necesar să pronostichezi corect câștigătorii celor trei medalii: aur, argint și bronz. Dacă pentru marele premiu este greu de dat o predicție perfectă, aici chiar este destul de simplu dacă participi zilnic.
 • Câștigătorul va fi contactat prin mesaj inbox în contul său Sportingbet în 24 de ore de la sfârșitul turneului.
 • La cerere, Samsung Galaxy S6 Edge poate fi înlocuit cu echivalentul în bani cash, 3.200 RON, bani ce vor fi creditați în contul activ Sportingbet al câștigătorului. Banii vor fi creditați în 24 de ore de la cerere. Cererea trebuie făcută în maxim 24 de ore de la sfârșitul turneului.
 • În cazul în care sunt 11 sau mai mulți câștigători, toți vor împarți între ei suma de 40.000 RON. Aceasta va fi divizată în părți egale. În acest caz nu se va mai acorda niciun Samsung Galaxy S6 Edge ca și premiu
 • Dacă vor fi 100 sau mai mulți participanți care vor câștiga premiul, atunci aceștia vor împărți între ei suma de 40.000 RON. Suma corespunzătoare câștigului va fi creditată în cont ca și bonus și trebuie pariată o dată (1x) la cote de 1.5 sau mai mari înainte ca orice câștig derivat să poată fi retras. Orice bonus care rămâne nefolosit după 30 de zile de la plată va fi retras din contul clientului.

Voi reveni cu informații suplimentare atunci când voi ști exact în ce constau Runda 2 și Runda 3. În orice caz părerea mea este că acest concurs este unul foarte interesant cu premii foarte consistente și nu trebuie să ratezi posibilitatea de a participa!

Participă și tu acum! Primești un bonus pentru prima depunere de 50% în limita a 400RON!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi