Super promoții și cote de nerefuzat în acest weekend (11-13 august)!

Ne așteaptă un weekend plin de fotbal: debutează sezonul 2017 / 2018 din Anglia Premier League, are loc manșa tur din Supercupa Spaniei dintre Barcelona și Real Madrid (duminică ora 23:00), și avem și o nouă etapă în Liga 1. Așa că au apărut o mulțime de oferte avantajoase la casele de pariuri online recomandate, parcă mai multe ca niciodată. Putem beneficia de cote mărite, putem încasa freebet-uri, pariuri fără risc, sporirea câștigurilor și așa mai departe. Am strâns toate aceste oferte într-un singur loc astfel încât să poți găsi rapid ceva pe placul tău. Le voi prezenta pe scurt, dar vezi că în dreptul fiecăreia ai un link către un articol ce conține regulamentul complet al respectivei oferte, astfel încât să poți afla rapid tot ce trebuie să știi despre promoția preferată.

 

OFERTE PENTRU CLIENȚII NOI

Două case de pariuri vin cu super cote, una pentru patru partide, alta pentru două meciuri. Poți alege de la fiecare câte una din promoții, cu condiția de a nu avea deja cont acolo. 

 

OPERATOR 1 - POȚI ALEGE DOAR UNA DIN CELE 2 OFERTE DE MAI JOS:

Deschide cont utilizând codul ”ZFBN33”, pariază pe victoria Barcelonei în partida cu Real Madrid și beneficiezi de o cotă mărită de 7.00!

CLICK AICI pentru regulamentul promoției

 

Deschide cont utilizând codul ”ZFBN34”, pariază pe victoria FCSB-ului cu Astra Giurgiu la o cotă mărită de 6.00 

CLICK AICI pentru regulamentul promoției

 

 

OPERATOR 2 - POȚI ALEGE DOAR UNA DIN CELE 4 OFERTE DE MAI JOS:

Regulamentul tuturor celor patru promoții poate fi accesat prin ACEST LINK.

Deschide cont utilizând codul ”ELCLASICO” și pariază pe over 1.5 goluri în Barcelona vs Real Madrid - cotă 10.00 sau dublul mizei înapoi!

 

Deschide cont utilizând codul ”FCSB” și pariază pe victorie FCSB în partida cu Astra Giurgiu - cotă 10.00 sau dublul mizei înapoi!

 

Deschide cont utilizând codul ”UNITED” și pariază pe victorie Manchester United în partida cu West Ham - cotă 10.00 sau dublul mizei înapoi!

 

Deschide cont utilizând codul ”LIVERPOOL” și pariază pe victorie Liverpool în partida cu Watford - cotă 10.00 sau dublul mizei înapoi!

 

 

OFERTE PENTRU TOȚI CLIENȚII

Aceste oferte sunt disponibile atât pentru clienții noi, cât și pentru cei actuali, deci poți profita de pe urma a câte vrei. Unde nu ai cont, poți opta atât pentru o ofertă de bun venit (cele două de mai sus + cele standard de AICI), cât și pentru ofertele de mai jos. 


Operator 1 (L1160655W000329) - cel cu cele 2 oferte de bun venit

Regulamentele promoțiilor pot fi citite AICI și AICI.

 

Operator 2 (L1160651W000195) - cel cu cele 4 oferte de bun venit

Regulamentele promoțiilor pot fi citite AICI și AICI.

 

Operator 3 (L1160657W000330)

Toate 3 promoțiile sunt disponibile la aceeași casă de pariuri online:

Regulamentele promoțiilor pot fi citite AICI, AICI și AICI.

 

Operator 4 (L1170664W000663)

 

Plasează unul sau mai multe pariuri simple pre-meci pe meciul Arsenal - Leicester, în valoare totală de minim 40 RON, și dacă la finalul meciului înregistrezi o balanță negativă de 40 RON sau mai mult raportată la astfel de pariuri, primești un FREEBET de 40 RON.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi