Super League Unibet Poker

Eşti un expert al Tunrneelor STT sau MTT? Dovedeşte-o tuturor participând la Superliga de €20,000 Garantat. Dacă eşti un jucător de Turnee STT poţi câştiga un punct în Clasamentul STT €10,000 pentru fiecare €1 contribuţie la mesele STT (jocurile Heads Up nu sunt incluse). Dacă eşti un Jucător de Turnee MTT atunci Clasamentul MTT €10,000 este alegerea perfectă pentru a câştiga un premiu din totalul de €10,000. Top 20 de jucători în clasament vor primi un premiu în funcţie de punctele pe care le-au adunat.

unibet.png

Clasamentul STT €10,000 Dacă eşti un jucător de Turnee STT, poţi câştiga un premiu din totalul de €10,000. Cum poţi face asta? Nimic mai simplu: Vei câştiga un punct în Clasamentul STT €10,000 pentru fiecare €1 contribuţie la mesele STT (jocurile Heads Up nu sunt incluse). Top 20 în Clasament vor câştiga un premiu din totalul de €10,000 garantat.

Clasamentul MTT €10,000 Dacă eşti un Jucător de Turnee MTT atunci Clasamentul MTT €10,000 este alegerea perfectă pentru a câştiga un premiu din totalul de €10,000. Top 20 de jucători în clasament vor primi un premiu în funcţie de punctele pe care le-au adunat. Punctele pentru clasament vor fi acordate pentru următoarele

Daca nu ai inca cont la acest site de poker online te invitam sa-ti deschizi unul folosind link-ul de mai sus.

Click aici pentru a juca poker online la Unibet Poker!

Salvează

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi