Supercote pentru pariuri pe câștigătoarea finalei Europa League

Olimpique Marseille și Atletico Madrid se întâlnesc pe 16 mai, de la ora 21:45, în finala Europa League. Ultimul act al competiției se desfășoară la Lyon, însă asta nu înseamnă că Atletico nu va avea un suport important din partea fanilor. Fiecare dintre cele două echipe are argumente pentru un rezultat favorabil.

Indiferent că vrei să pariezi pe victoria lui OM sau pe un succes al echipei antrenate de Diego Simeone, această casă de pariuri online îți oferă supercote: 20.00 pentru victoria francezilor, în locul cotei normale de 6.00, și 10.00 pentru ca spaniolii să se impună în 90 de minute, în locul celei normale de 1.66. Ca să beneficiezi de promoție, trebuie doar să îți deschizi cont acum prin intermediul link-urilor din acest articol.

Deschide cont și pariază pe câștigătoarea finalei Europa League la cote mărite!

Cum pot beneficia de cotele speciale?

  1. Accesează ACEST LINK SPECIAL și dă click pe butonul ”Înregistrează-te acum”.
  2. Deschide un cont nou utilizând la înregistrare codul promoțional „ZFBNDI” 
  3. Plasează un pariu simplu premeci pe câștigătoarea finalei Europa League, dintre Olimpique Marseille și Atletico Madrid, care se joacă pe 16 mai, de la ora 21:45.

Ce se întâmplă dacă pariul este câștigător?

Dacă pariul este câștigător, atunci miza va fi returnată, iar profitul va fi creditat sub forma de fonduri EXTRA. Acea sumă suplimentară va trebui rulată o singură dată (rulaj 1x) pe cote de 1.20+ în decurs de maxim 30 de zile. Vezi că la îndeplinirea condițiilor de rulaj miza nu este returnată, ci doar profitul!

Exemplu: Ai pariat 50 RON pe victorie Atletico Madrid, înainte de fluierul de start, iar formația spaniolă se impune în 90 de minute. Primești înapoi cei 50 RON ca fonduri reale și încasezi alți 450 RON ca fonduri suplimentare. Trebuie să plasezi pariuri în valoare totală de 450 RON pe cote de 1.20+ înainte să poți solicita o retragere.

Ce trebuie să mai știu despre promoție?

  • Pariul trebuie să fie single premeci.
  • Pariul tău trebuie sa fie plasat pe Sportsbook, pe piaţa Rezultat Final (rezultatul în cele 90 de minute). Pariurile jucate pe platforma de betting exchange nu iau parte la această ofertă!
  • Pe site-ul operatorului va fi afișată cota normală, dar pariul va fi calculat conform cotelor promoționale de 20.00, respectiv 10.00.
  • Aceste cote speciale sunt valabile doar pentru primul pariu plasat pe câștigătoarea meciului și doar pentru o miză maximă de 50 RON.
  • Doar clienții noi pot beneficia de pe urma ofertei! Dacă ai deja cont la această casă de pariuri online, atunci nu vei putea paria pe cota mărită.

Deschide cont și pariază pe câștigătoarea finalei Europa League la cote mărite!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi