Super cote la 888sport pentru derby-ul Madridului: 8.00 pentru victoria lui Atletico şi 11 pentru succesul Realului!

atletico-real-madrid-la-888sport.jpg

Cel mai interesant joc din cadrul etapei a 12-a din Spania La Liga este cu siguranţă derby-ul Madridului dintre Atletico şi Real. Cu ocazia acestui super joc casa de pariuri 888sport (deschide un cont acum) vine cu o super ofertă ce nu trebuie ratată. Mai exact, clienții noi beneficiază de cote mult mărite față de cele standard dacă pariază pe victoria uneia dintre cele două rivale din capitala Spaniei, iar această ofertă este în plus față de bonusul pentru prima depunere.

  • Pariezi pe victorie Atletico Madrid și beneficiezi de o cotă de 8.00 în loc de 2.40
  • Pariezi pe victorie Real Madrid și beneficiezi de o cotă de 11.00 în loc de 3,00.

 

Cum iei parte la această promoție?

  • Deschide un cont acum la 888sport (D.ONJN 1439/12.08.2016), și efectuează primul depozit.
  • Plasează un pariu pe victoria uneia dintre echipe și vei beneficia de cota mărita. Pariul trebuie jucat cu minim 5 RON și maxim 50 RON pentru a se califica pentru această ofertă.  Recomand să pariezi suma maximă de 50 RON pentru că ar fi păcat să nu profiți la maxim de cota incredibilă care este oferită.
  • În cazul în care pariul este câștigător vei primi în balanța contului câștigurile normale, iar câștigurile suplimentare vor fi acordate sub formă de bonus. Bonusul trebuie rulat de 10 ori pe cote de 2.00 în maxim 60 de zile de la creditare.

Indiferent dacă pariul este câștigat sau pierdut poți beneficia și de bonusul de bun venit de 100% în limita a 1.000 RON. Tot ce trebuie să știi despre bonus poate fi aflat din acest articol: https://pariurix.com/bonus-de-bun-venit-de-1000ron-la-888sport.html.

Exemplu acordare bonus

Pariezi 50 RON pe victorie Real Madrid. Dacă echipa lui Zidane va câștiga vei primi ca fonduri normale suma de 150 RON (50 * 3.00), iar diferența de 400 RON până la 550 RON (50 * 11.00) este plătită sub formă de bonus. Vei avea de rulat 4.000 RON pentru a debloca bonusul. O astfel de ofertă nu trebuie ratată, așa că deschide cont acum și profită de această promoție!


Te-ar mai putea interesa și:

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi