Super cotă pentru victoria lui Dortmund cu Bayern Munchen

Astăzi de la ora 19:30 pe Signal Iduna Park se va disputa derby-ul fotbalului german, Bayern Munchen urmând s-o viziteze pe Dortmund.

dortmund-bayern-munchen-oferta-netbet.JPG

Netbet.ro oferă pentru acest super meci o cotă îmbunătăţită. Astfel, în loc de 3.20 propune cota 5 pentru victoria "galben-negrilor". Miza maximă acceptată pentru această super cotă este de 20 RON!

În plus, plasează un pariu pre-meci pe scorurile corecte ale meciurilor din Bundesliga şi dacă Dortmund nu câştigă vei primi 50% din pierderile nete, în limita a 40 RON! Pentru a beneficia de promoţie trebuie să intri pe netbet.ro şi să accesezi pagina promoţiei Dortmund vs Bayern - Super Cotă. Pe acea pagină trebuie să dai click pe butonul "Înscriere".

Pariază acum pe meciul Dortmund - Bayern Munchen şi pe scorurile corecte ale celorlalte meciuri programate astăzi în Bundesliga!

Nu uita că la netbet.ro beneficiezi şi de un bonus exclusiv dacă-ţi deschizi cont accesând un link de pe site-ul PariuriX. Astfel ai bonus 100% din primul depozit până la 300 RON, în loc de 50% până la 200 RON cât este varianta standard a bonusului!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi