Super cotă pentru gol marcat Stanciu în România - Elveţia!

În meciul de debut de la EURO 2016 România a pierdut cu 1:2 în faţa Franţei. Singura reuşită a "tricolorilor" i-a aparţinut lui Bogdan Stancu, de la punctul de la 11m. Cei care se aşteaptă ca "Motanu" să recidiveze şi în meciul cu Elveţia pot beneficia la casa de pariuri online Unibet (deschide cont acum) de o super cotă.

Astfel dacă vrei să pariezi pe gol înscris de Stancu va trebui să intri pe unibet.ro > ofertă pariuri > Promoţii Unibet > România - Elveţia. Acum vei avea în prim plan opţiunea de a paria pe gol marcat Bogdan Stancu.

Ştim că jucătorul care evoluează în Turcia a acuzat o răceală şi exista un mic risc să rateze acest joc, dar nu trebuie să-ţi faci griji: dacă nu va începe titular vei primi cota 1.

Miza maximă acceptată pentru acest pariu diferă de la utilizator la utilizator. La mine aceasta este de 74.64 RON, caz în care aş avea un câştig eventual de 373.20 RON!

cota-marita-stancu-la-unibet.JPG

M-am uitat şi în oferta altor case de pariuri online pentru a vedea cât de mult este mărită această cotă comparativ cu acestea şi am observat că la Stanleybet online cota pentru o reuşită a numărului 19 din naţionala României este doar 2.75.

Pariază acum pe gol marcat Stancu în meciul România - Elveţia la o super cotă de 5!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi