Super cotă pentru ca Trump să vorbească despre "Home Alone" la începutul discursului de învestire la Casa Albă

Vineri 20 ianurie 2017 va fi învestit în funcţie cel de-al 45-lea preşedinte al Statelor Unite ale Americii. La evenimentul care va avea loc în faţa Capitoliului din Washington mulţi sunt curioşi ce discurs va avea cel mai puternic om din lume.

Casa de pariuri online Betfair (deschide cont acum) oferă clienţilor săi posibilitatea de a paria pe ceea ce va spune prima oară Trump la discurs. Şi oferta de pariere chiar este vastă. O cotă de 4.33 avem pentru un discurs despre terorismul islamic, cota 8 este oferită pentru un început de discurs despre Twitter şi acestea sunt 2 variante care chiar au şanse de reuşită în opinia agenţiei de pariuri.

Se poate paria şi că va vorbi iniţial despre faptul că el este foarte bogat (cota 51), ori că va vorbi despre Ariana Huffington (despre care Trump a spus în 2017 că este "neatractivă atât în interior cât şi în exterior"), despre Golden Shower sau despre Home Alone, în care Trump a jucat în al doilea film al seriei. Ultimele 3 variante de pariere primesc fiecare cota 251!

Dar iată întreaga ofertă de pariere existentă la Betfair (pariază acum)!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi