Super câştig obţinut de un client Sportingbet

În primul rând vreau să vă spun, celor care nu ştiţi, că PariuriX vă oferă un bonus exclusiv la sportingbet.ro. Astfel, dacă oferta standard este: primul pariu fără riscuri până la 200 RON, dacă vă deschideţi cont de pe link-urile de pe site-ul nostru veţi beneficia de o limită superioară crescută considerabil, primul pariu fiind asigurat integral până la 300 RON!

ÎNCASEAZĂ BONUSUL LA SPORTINGBET ACUM

sportingbet-bonus-exclusiv-pariuri-x.png

În weekend am avut parte de mai multe surprize în fotbalul european. Una dintre ele a avut loc în Bundesliga germană, acolo unde Bayern Munchen a pierdut lamentabil pe terenul celor de la Borussia Monchengladbach, cu scorul de 1:3.

Un client al celor de la sportingbet a avut inspiraţia să parieze exact pe scorul de 3:1 cu care a câştigat Gladbach. Nu numai că a pariat dar a făcut-o şi cu o miză destul de consistentă. Inspiratul parior a mizat 190.47 şi a câştigat nu mai puţin de 19,237 euro. Cu adevărat impresionant ţinând cont că a prins o cotă de 101 când majoritatea dintre noi ne chinuim să prindem un bilet cu cota finală de 10-20.

Iată şi biletul câştigător:

image001.png

Deschide cont acum la Sportingbet şi beneficiază de bonusul exclusiv!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi