Super Bingo Metropolis sau Bingo Romania

bingo-romania.pngDoua mari concursuri de bingo au loc in Romania in fiecare saptamana, Super Bingo Metropolis si Bingo Romania. Cu doua alternative ''pe cap'' romanii stau si se intreaba unde este mai bine sa joace. In acest articol curent acest lucru incercam sa-l lamurim, unde este mai bine sa jucati bingo la Super Bingo Metropolis sau la Bingo Romania.

Inca din anul 1999 la Antena 1 a avut loc prima emisiune de bingo pentru romani. Aceasta se numea la vremea respectiva, Tele Euro Bingo Show. Dupa 14 ani trustul Intact a decis sa reia emisiunea, de data aceasta sub o noua denumire. Cei de la PRO TV nu s-au lasat mai prejos si la doar cateva luni dupa lansarea emisiunilor la rivalii de la Antena 1 au dat si ei drumul la Bingo Romania. Prima data in 2000 si acum in urma cu cateva luni.

La Super Bingo Metrpolis este pus in joc un premiu de 20.000 lei pentru Superlinie si un alt premiu 100.000 de lei pentru Superbingo. De asemenea sunt premiati si castigatorii de linie, bingo, linie cumulata, bingo cumulat. In urma extragerilor se mai premiaza cateva persoane dintre cei care au trimis taloane gratuite pentru partida curenta si cartoane necastigatoare pentru o partida anterioara. Super Bingo Metropolis ofera premii de minimum 40% si maximum 60% din totalul incasarilor.

Bingo Romania pluseaza cu premiile instant care pot fi castigate la achizitionarea unei serii de trei taloane de joc care sunt valabile pentru editia curenta. Astfel pe aceste tichete razuibile pot fi gasite premii promotionale, precum: doua serii de bilete de joc (valoare 19.2 lei), 100 de lei cash sau 200 de le cash. Nu mai putin de 3500 de bilete dintr-un top contin astfel de premii promotionale.

Ca si pret ce trebuie platit pentru 3 bilete (nu se vand decat in serii de cate trei) avem valori egale. Fie ca doriti sa cumparati trei bilete pentru Bingo Romanie, fie ca doriti sa jucati la Super Bingo Metropolis trei bilete tot 10 lei veti plati. De asemenea la ambele concursuri puteti achizitiona bilete online fiind nevoie doar de un cont si de un card de credit/debit cu care sa faceti plata.

Tinand cont de toate aceste aspecte prezentate nu putem spune ca exista vreo diferenta intre ele. Recomandam totusi Bingo Romania din simplul motiv ca a continut traditia, a folosit acelasi nume, spre deosebire de jocul de la Antena 1 unde pe langa faptul ca denumirea a fost schimbata am aflat ca au fost si ceva probleme atunci cand s-a inchis data trecuta, mai multi cumparatori de bilete aruncand biletele la gunoi, pentru ca le cumparasera si extragerea nu a mai avut loc.

Voi care dintre cele doua jocuri de bingo le preferati?

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!