Supărare mare pentru ratarea play-off-ului: Torje pleacă de la Dinamo!

Gabi Torje a refuzat alte oferte, mai avantajoase, pentru a se întoarce la Dinamo. Spera că se va bate cu echipa din ”Ștefan cel Mare” pentru titlu în play-off. Înfrângerea de la Giurgiu, însă, le-a stricat planurile dinamoviștilor și i-a grăbit plecarea lui Vasile Miriuță de pe bancă. Dar asta nu e totul..Potrivit impresarului Cristea Opria, Gabi Torje (foto: prosport.ro) va pleca și el la vară. Acesta spera să se lupte pentru titlu în Liga 1 Betano, nu pentru evitarea retrogradării. 

Torje mai are contract cu Terek Groznîi până în vara viitoare, dar rușii nu se opun unui transfer în vară. Iar agentul său va face tot posibilul pentru ca internaționalul român să aleagă bine, de data asta..

"Va dați seama că Torje este foarte afectat. El nu a venit la Dinamo să se bată acum pentru play-out, ci să se bată pentru primele locuri. S-a întors pentru că îi era dor de meciurile cu Steaua, dar dorea să ajute echipa să se califice în play-off. Nu se mai pune sub nicio formă problema ca Torje să rămână la Dinamo”, a declarat Opria pentru Fanatik.

Înainte să semneze cu Dinamo, impresarul sl-a sfătuit pe Torje (foto: gsp.ro) să meargă la Timișoara. Ulterior, nu s-a băgat în alegerea făcută de fotbalist. Acum, Opria se va implica pentru un contract în străinătate. ”Torje are valoare să joace în străinătate. Aceste meciuri din Liga 1 i-au prins bine. Torje și-a dorit din tot sufletul să ajute Dinamo să se lupte în play-off. Dar poate că Dinamo o să facă treabă bună în Cupa României, deși vor avea un meci greu la Craiova", a mai spus Opria. 

Cupa, ”colacul de salvare” pentru jucătorii lui Bratu

Înfrângerea cu Astra, care i-a împins pe dinamoviști în cea mai neagră perioadă din ultimii ani, a lăsat urme adânci la echipă. Cu un nou antrenor pe bancă, Dinamo încearcă să revină pe linia de plutire mâine în meciul de Cupă cu CSU Craiova. Dacă va câștiga competiția, Dinamo va juca în Europa la primul mandat al lui Florin Bratu (foto: sportpictures.eu)  pe banca primei echipe.

Ionuț Negoiță a simțit și el că e timpul să intervină. Astfel, acesta le-a promis jucătorilor o primă totală de 20.000 de euro, scrie gsp.ro. Adică mai mult de 1.000 de euro de jucător. E mult, e puțin?..Vom vedea pe teren cum au primit fotbaliștii lui Bratu această promisiune. Suma înaintată de patronul lui Dinamo este aceeași pe care era dispus să o ofere și pentru calificarea în play-off. 

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!