Supărare mare la Steaua. Duckadam: "Şi Reghecampf e de vină, şi eu şi toată lumea!..."

Portarului de legendă al Stelei i-a fost greu să urmărească umilinţa din teren. "Toţi suntem de vină, de la antrenori şi până la mine!", a spus preşedintele de imagine al Stelei într-o intervenţie la Prosport Live. 

Înţelegem că suntem într-o criză de idei, de formă, iar de vină e toată lumea, fiecare parte are câte o vină. Şi jucătorii, şi conducătorii. Şi antrenorii, chiar şi eu! Nu mă aşteptam la acest deznodâmânt, m-am aşteptat la altceva, ştiind că Steaua ştie să se mobiliezeze la meciurile importante, am crezut că va fi altceva, dar m-am înşelat. Nici n-ai cum să remarci un jucător la finele unui asemenea joc!

Greu de spus cât va mai rezista Steaua pe primul loc, jucăm din trei în trei zile, jocul nu merge, avem meci greu în Spania (nn - joi, cu Villareal), sper să rezistăm pe primul loc până la terminarea turului şi sunt convins că în primăvară vom arăta cu totul altfel. Să scăpăm de aceste jocuiri, că nu ştiu dacă se mai poate face ceva,

---a spus supărat Helmut Duckadam

Imediat după înfrângerea cu Dinamo, Laurenţiu Reghecampf a declarat că anumiţi jucători au o parte din vina rezultatului final şi că va face o analiză atentă a evoluţiei lor.

Este strict problema lui Reghecampf. Şi el are o vină, vină are toată lumea, de la antrenori şi terminând cu mine şi până la maseur. Poate face invers masajul. Nici jucătorii nu trebuie să fie sensibili.. Tudorie n-a jucat nimic în meciul precedent. După jocul pe care l-am văzut în această perioadă... nu-ţi dă prea multe speranţe. Steaua are nevoie să facă o analiză la rece şi cu întăriri vom face o figură mai frumoasă anul viitor,

---e convins Duckadam

Fost arbitru FIFA, Adrian Porumboiu (foto: Sportpictures.eu) spune că şi centralul Ovidiu Haţegan are o parte de vină pentru rezultatul de aseară din derby. Porumboiu îl acuză pe Haţegan că a comis două greşeli, ambele împotriva Stelei. 

Două erori, după opinia mea, destul de mari şi nepermise pentru un asemenea arbitru. Steaua a avut un penalty la Adi Popa. Se vede clar cum Filip îl împinge pe Popa, cum îl scoate din traiectoria mingii. Nu a fost umăr la umăr, să poţi să spui că a fost regulamentar. Dacă nu dai penalty la Filip cu Popa, nu văd de ce ai da la Pintilii. Rămâne mai mult de discutat. Probabil că (nn - Haţegan) are argumente care nouă ne scapă din transmisia TV. Probabil că a văzut el ce nu am văzut noi, dar mă îndoiesc.

Greşelile pe care le-a făcut de-a lungul timpului în campionatul intern sunt evidente. Dar, în acelaşi timp, trebuie să fim mai mult decât corecţi şi să spunem că prestaţiile la nivel internaţional au fost dintre cele mai bune. Atunci îţi pui întrebarea «de ce poţi să arbitrezi echipe de top la nivel european fără greşeală şi faci greşeli în meciuri care nu au miza celor de Liga Campionilor sau de Campionat European?...,

---s-a arătat intrigat Porumboiu

Foto: Răzvan Păsărică / Sportpictures.eu

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi