Șumudică rămâne în România să o ducă pe Astra în grupele Champions League

Șumudică s-a gândit mai bine și nu mai pleacă la Gaziantep. Ultimele evenimente din Turcia dar, mai ales, dorința antrenorului de a o duce pe Astra în grupele Champions League l-au făcut să renunțe la oferta șefilor lui Gaziantep. Se pare, însă, că nici patronul Astrei, Ioan Niculae, nu e străin de rămânerea lui Șumudică la Giurgiu. Eliberat din închisoare săptămâna trecută, e posibil ca Niculae să-l fi convins și cu o mărire de salariu pe Șumi. Dacă pleca la Gaziantep, Șumudică ar fi trebuit să achite clauza de reziliere, de 150 de mii de euro.

---Nu se mai pune problema să plecăm acolo.  Eu oricum nu credeam că va accepta propunerea turcilor, pentru că Șumudică este apropiat de jucătorii Astrei, plus că are această șansă de a lupta pentru calificarea în grupele Champions League.  Este echipa făcută de el, așa că era greu să plece",

---a declarat secundul Astrei, Cristi Petre, pentru DigiSport.

Astra a câștigat Supercupa României, scor 1-0 cu CFR Cluj, și și-a trecut în palmares cel de-al patrulea trofeu din istoria clubului. Șumudică nu poate sta pe banca Astrei în preliminariile din Champions League. FIFA l-a suspendat 2 luni din cauza pariurilor la solicitarea FRF. Astra va juca în preliminariile Ligii cel mai probabil cu FC Copenhaga. E greu de crezut că micuța Crusaders, din Irlanda de Nord, va trece de danezi.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi