Şumudică s-a decis: rămâne la Astra! "Vom primi banii pe 1 Decembrie"

Decis să plece de la echipă în vară, Marius Şumudică a aşteptat un semn din partea patronului Ioan Niculae. Acesta a venit în al 12-lea ceas, astfel că Şumi s-a decis să rămână. Cei aproape 280 de mii de euro pe care îi are de primit îi va avea în cont de Ziua României, pe 1 Decembrie! Jucătorii echipei vor primi şi ei tot atunci salariile şi primele restante. Au fost de acord cu toţii pentru amânarea plăţii şi au semnat chiar hârtii în sensul ăsta pentru ca echipa să nu fie depunctată. Banii de la UEFA, pentru parcursul din Europa, au salvat situaţia explozivă de la Astra. 

Am ajuns la un consens în momentul de faţă, pentru că nu era logic şi nici onest să fie depunctat clubul. Jucătorii şi membrii staff-ului au fost de acord cu amânarea plăţii până pe 1 Decembrie. Eu rămăsesem ultimul şi, cu toate că aveam o hotărâre judecătorească, am preferat să fiu în ton cu echipa şi am amânat. Am semnat şi eu o hârtie să primesc banii atunci când vor veni de la UEFA, cum era şi normal, 

---a declarat Şumudică la DigiSport

Antrenorul Astrei a spus că din cauza incertitudinilor rezultatele echipei nu au fost cele dorite de el şi de staff-ul său.

Noi n-am fost preocupaţi de fotbal în această perioadă şi asta s-a văzut în rezultatele noastre. Au intervenit mai multe probleme, printre care şi suspendarea mea. La un moment dat am avut o discuţie şi am zis că e mai bine să ne oprim şi să încetăm colaborarea. Conducerea nu a dorit acest lucru, a spus că există un acord între noi.

Acum am ajuns la acest consens şi sperăm ca acesta să fie un moment "0", iar de acum înainte să ne ocupăm de fotbal. Sperăm să intrăm pe 1 Decembrie în posesia banilor, să nu mai fie probleme. De asemenea, am primit o garanţie că banii vor ajunge direct la jucători, fără să mai treacă prin club,

---a dezvăluit antrenorul Astrei 

Marius Şumudică e pe banca Astrei din finalul sezonului 2014-2015. De atunci, a reuşit să câştige primul titlu de campion din istoria clubului giurgiuvean şi a calificat echipa în grupele Europa League. Înțelegerea tehnicianului cu Astra este valabilă până în luna iunie 2017.

Şumudică a vrut să plece prima dată de la Astra imediat după meciul tur cu West Ham, din play-off-ul Europa League. Jucătorii l-au întors atunci din drum. O echipă din Turcia şi alta din Anglia l-au mai vrut pe antrenorul Astrei, care a căzut în plasa unui fan stelist la începutul acestei toamne. Acesta s-a dat drept patronul lui Wigan şi l-a întrebat pe Şumudică de Alibec. Imediat, antrenorul în vârstă de 45 de ani s-a autopropus la Wigan, la pachet cu Alibec, neştiind că e vorba de o farsă.

 

Foto: Răzvan Păsărică / Sportpictures.eu

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi