Şumudică rămâne la Astra. Deocamdată. Se decide după meciul din campionat cu Voluntari

Ştirea începutului de săptămână a fost că Marius Şumudică vrea să o lase pe Astra. Între timp, antrenorul campioanei României s-a răzgândit, dar doar după ce jucătorii săi l-au rugat să facă asta. Umilinţa, 1-5 cu CFR Cluj, suspendarea pentru pariuri, dar şi faptul că a pierdut doi jucători importanţi, Boldrin şi De Amorim, l-au făcut pe Şumudică să cedeze nervos. "E foarte greu să conduci ceva ce...nu conduci. Să nu faci antrenamente, să nu poţi sta pe bancă, să nu poţi vorbi cu jucătorii", a spus Şumudică la Sport.ro.

N-am înţeles nici azi cum 2 luni de suspendare s-au făcut 4 luni de suspendare în cazul meu. Lafferty a luat amendă , Demichelis la fel, Şumudică a fost dat exemplu. Nu ajungeam niciodată aici dacă nu mă aflam într-o astfel de situaţie. Am spus că pentru Astra campionatul începe în etapa a 7-a, când revin pe bancă. Acum nu mai ştiu ce se va întâmpla,

---a declarat Marius Şumudică

Iertat de UEFA pentru meciurile din Europa, Şumudică va fi pe bancă la returul cu West Ham. Astra a scos un egal important cu echipa lui Slaven Bilic, scor 1-1, şi visează la calificarea în premieră în grupele Europa League. Meciul retur cu românii a trezit un interes imens în Anglia. West Ham a vândut până acum 57 de mii de bilete pentru meciul cu Astra.

Lui Marius Şumudică îi expiră suspendarea imediat după meciul de campionat cu Voluntari. Dacă nu se întâmplă vreo minune, ar putea fi ultimul pentru el pe banca Astrei.

Tot ceea ce s-a petrecut cu echipa mea m-a făcut să mă gândesc la plecare. Am jucători buni, oameni cu caractere deosebite, dar nu mai merge aşa. Dacă nu aveam problemele acestea, ne băteam la titlu şi anul acesta. Ne-am dorit din suflet acest lucru şi puteam să facem asta dacă aveam condiţiile corecte şi normale,

---mai zice Şumudică

La meciul cu CFR Cluj, antrenorul campioanei României a fost eroul unui moment unic în istoria fotbalului românesc - la pauză, Şumudică a intrat în direct la un show tv ca să protesteze la adresa arbitrajului!

Marius Şumudică și-a început cariera de antrenor la echipa sa de suflet, Rapid, după care a continuat la Rocar, AS Dodu, Inter Gaz, Progresul, Farul, Gloria Bistrița, FC Brașov, FC Vaslui, U Cluj, Al-Shaab și Concordia Chiajna. Pe Astra a mai antrenat-o în două rânduri, în 2009 şi 2011, atunci când echipa se afla la Ploieşti. Pe Astra Giurgiu a preluat-o anul trecut şi a condus-o spre primul ei titlu din istoria clubului.


Foto: Ştefan Constantin / Sportpictures.eu

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi