Şumudică joacă tare: "Poate la Steaua de vină e antrenorul..."

Şumudică a ratat sosirea în "Ştefan cel Mare" şi acum pune presiune pe Reghecampf. "Dacă ajung la Steaua, se umple stadionul cu mine pe bancă!", a declarat pentru Radio Sport 1 antrenorul Astrei. Şumudică spune că la Steaua problema e...antrenorul. 

Mă enervează reacțiile celor de la Steaua. Ei tot spun că nu le iese jocul la valoarea lor. Dar cine sunt ei? Manchester City, iar noi Industria Sârmei deșertul Gobi?...Dacă nici Alibec nu-și va arăta valoarea, atunci este o problemă acolo. Golubovic era golgeter din toate pozițiile, iar acolo e de nerecunoscut. Boldrin și De Amorim la fel. Tade era golgheter și apoi se antrena pe la liceul Mihai Viteazul...Nu cumva problema e la antrenor?

Dacă nu poate, mă duc eu de două ori pe săptămână să-i antrenez. Poate îi ajută în vreun fel. Amorim cade din picioare dacă bate vântul. A slăbit 5 kilograme. Alibec cu toată ciocolata lui și cu două pachete de țigări îi cară pe toți în spate acum. Eu am zis că nu mă duc vreodată la Steaua să antrenez, dar dacă ajung acolo, se umple stadionul cu mine pe bancă! Vor fi cel puțin 30.000 de spectatori. Și dacă vin să mă înjure, dar tot fac încasări maxime,

---e convins Şumudică

Eu respect Astra și îl respect pe Șumudică. Conducătorii noștri se interesează de el (nn - Alibec) și este normal. Nu-l bate nimeni la cap și nu l-a stresat nimeni pe Şumudică. Noi îl așteptăm cu mare drag pe Alibec. 

Referitor la acuzele lui Șumudică, (nn - antrenorul Astrei a spus că De Amorim și Boldrin sunt de nerecunoscut după 4 luni la Steaua), pot spune doar că e greu să aduci jucători în campionat și să fie 100% pregătiți pentru Steaua. E nevoie de răbdare. Poate sunt eu mai exigent sau poate am o altă percepție despre fotbal,

---a comentat Reghecampf

Gazeta Sporturilor scrie că înfrângerea cu Chiajna a aprins scânteia scandalului între jucători şi Laurenţiu Reghecampf. Fotbaliştii nu mai sunt prieteni cu antrenorul, care e acuzat din interior că îşi umileşte elevii prin modul în care le vorbeşte. 

În minutul 31 al meciului cu Chiajna, Reghecampf l-a scos pe Toşca, supărat că fundaşul său nu joacă ce trebuie.Toşca a ieşit din teren fără să-l salute şi să dea mâna cu Reghecampf. Nu e primul jucător care are o astfel de reacţie. La fel a procedat şi Aganovic etapa trecută, când a fost scos la 25 de minute după ce fusese introdus pe teren. "Nu sunt un copil de 18 ani ca să-ţi baţi joc de mine", i-ar fi spus atunci croatul lui Reghecampf. Antrenorul Stelei i-a băgat astăzi în şedinţă pe jucători. 

Încercăm să formăm o echipă, dar durează mai mult. Trebuie să aducem jucători noi și să îi formăm, să îi învățăm ce înseamnă Steaua. Aici, orice meci e important și nu trebuie să tratăm adversarii de sus. Nu mai trebuie să avem partide ca cea contra Chiajnei și să fim serioși. Am vorbit cu jucătorii chiar în această dimineață. Sunt dezamăgit și aștept mai mult de la ei,

---a spus Reghecampf la DigiSport

 

Foto: Răzvan Păsărică / Sportpictures.eu

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi