Şumudică e mic copil...Un fotbalist englez a jucat de 1260 de ori la pariuri!

Joey Barton îşi poate încheia cariera la 34 de ani. După ce a fost acuzat de Federaţia scoţiană că a pariat pe un număr de 44 de meciuri între 1 iulie şi 15 septembrie 2016, fostul mijlocaş al lui Glasgow Rangers a fost găsit vinovat şi de şefii fotbalului din Anglia! Suspendat de către Rangers imediat după declanşarea scandalului, Barton este anchetat acum de Federaţia Engleză de Fotbal pentru că ar fi pariat de 1260 de ori în ultimii 10 ani, scrie BBC.

Fost jucător şi la Manchester City sau Newcastle, fotbalistul este acuzat de conduită inadecvată, el încălcând cu bună ştiinţă regulile stricte cu privire la pariuri. Pe 26 martie 2006 ar fi "debutat" Joey Barton în afacerile care i-au adus se pare o sumă considerabilă. Nu se ştie însă dacă el a pariat şi pe meciurile echipelor la care a evoluat în acest timp, pedeapsa fiind şi mai mare în acest caz. 

Barton s-a înţeles între timp cu Burnley, echipă la care este aşteptat după sărbători. Dar asta doar în cazul în care el nu va primi o nouă suspendare. În octombrie el şi-a reziliat contractul cu Rangers, pentru care a apucat să joace numai în cinci partide. (Pariurix.com a scris atunci despre "cazul Barton" - https://pariurix.com/fotbalistul-joey-barton-prins-in-ofsaid-jucatorul-lui-glasgow-rangers-a-jucat-la-pariuri.html). Şefii fotbalului din Scoţia i-au dat doar o etapă de suspendare, dar nu a fost iertat şi de cei ai lui Rangers, care i-au reziliat contractul. 

Fotbalistul englez, care are o selecţie în naţională, a fost certat cu legea în trecut. În 2005 el a accidentat un om cu maşina, iar în 2007 a fost arestat după ce l-a bătut pe un şofer de taxi din Liverpool şi i-a distrus, aproape, maşina. Manchester City l-a suspendat apoi până la finalul sezonului după ce l-a bătut la antrenament pe colegul său de echipă, Ousmane Dabo, care a avut nevoie de spitalizare. A fost amendat cu 117 mii de euro. Dabo a făcut apoi plângere la poliţie, iar Barton a fost arestat. A fost găsit vinovat de un tribunal şi condamnat la patru luni de închisoare cu suspendare şi la 200 de ore de muncă în folosul comunităţii. În plus, i-a plătit compensaţii de 3500 de euro lui Dabo. Şefii fotbalului din Anglia l-au găsit şi ei vinovat de conduită violentă - l-au suspendat şase meciuri şi i-au dat o amendă de 30 de mii de euro. 

 

Foto: dreamteamfc.com

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi