Şumudică, ademenit de şeicii din Golf. Saudiţii de la Al-Hilal îl vor pe antrenorul Astrei

Eroul unei super-farse în week-end, când a crezut că a fost sunat de preşedintele lui Wigan, Şumudică are totuşi o ofertă concretă. Şi reală. Mai nou, antrenorul Astrei e dorit de şeicii lui Al-Hilal. Olăroiu şi Reghecampf au trecut şi ei pe la echipa din Arabia Saudită, la care Mirel Rădoi a jucat timp de doi ani, între 2009 şi 2011. 13 titluri şi tot atâtea Cupe ale Prinţului au în palmares cei de la Al-Hilal, antrenaţi acum de un alt român - Marius Ciprian este însă antrenor interimar. 

Arabii au postat pe Twitter un filmuleț cu Șumudică, specificând că tehnicianul e dorit de conducerea saudiților. 

Urmează un meci important în campionat cu Iaşiul, iar joi avem un joc şi mai important la Roma, în Europa League, acolo unde vrem să facem o figură frumoasă. Dacă sunt pe acea listă de care spuneţi, este o mare onoare pentru mine şi cred că nu doar pentru mine ar fi,

---a declarat Șumudică la DigiSport

Rezultatele Astrei din ultima vreme, dar şi problemele administrative, l-au făcut pe Marius Șumudică să se gândească tot mai des la plecarea de la campioana României. Marius Șumudică nu și-a primit salariile de la Astra și a depus memoriu la FRF. Campioana României trebuie să-i plătească 280.000 de euro.Şumudică a mai antrenat la arabi în 2012, atunci când a antrenat-o pe Al Saab, din Emiratele Arabe Unite. 

Şumudică l-ar putea propune la arabi pe Alibec. A făcut asta şi când a fost sunat de aşa-zisul preşedinte al celor de la Wigan. "Mi-am dat seama că e caterincă", a spus Şumudică atunci când a fost întrebat dacă şi-a dat seama că totul a fost o farsă. 

Nu am luat niciodată bani la transferuri, nu se poate pune problema să fi cerut eu vreun comision sau ceva pentru vreun jucător. Din Anglia am avut o ofertă recent. Am fost contactat de Port Vale, din liga a treia engleză,

---a dezvăluit Şumudică

 

Foto: Răzvan Păsărică / Sportpictures.eu

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi