Şumudică, victimă într-o farsă pusă la cale de o persoană anonimă. S-a autopropus la Wigan!

Marius Şumudică a depus memoriu la FRF să recupereze 280 de mii de euro, salarii restante, prime şi bonusuri. Antrenorul Astrei n-a recunoscut însă nimic, când a fost întrebat despre asta la conferinţa de presă. Nici măcar faptul că vestiarul Astrei stă pe un butoi cu pulbere din cauză că patronul Ioan Niculae nu mai vrea să investească. Sunt motivele care l-au făcut pe Şumi să se autopropună în Anglia, la Wigan! N-a ştiut, însă, că e vorba de o farsă făcută de o persoană anonimă.

Jurnalistul Prosport Cristian Scutariu a postat pe blogul personal mai multe înregistrări incredibile cu Marius Şumudică, într-o conversaţie pe WhatsApp cu un aşa zis "oficial" de la Wigan, locul 22 în liga a doua engleză. Pe antrenorul Astrei nici nu l-a interesat dacă, într-adevăr, persoana cu care vorbeşte este de la Wigan. Chiar "patronul Davies" i-a trimis mesaj lui Şumudică la 5 dimineaţa! "Numele meu este Davies şi sunt patronul lui Wigan. Aş dori să ştiu cât costă Alibec!", a fost mesajul ajuns la Şumi. 

După o oră şi 40 de minute, antrenorul Astrei a sunat înapoi şi a lăsat un mesaj audio în care dezvăluie că Alibec a avut şi 2 milioane de euro ofertă vara asta.

Buna dimineaţa, domnule! Este foarte dificil să vă spun un preţ, dar ce pot să vă spun e că acum două săptămâni conducerea Astrei a primit o ofertă de 2 milioane de euro de la Legia Varşovia şi patronul a spus că nu vrea să vândă. Nu ştiu mai mult,

---a spus Şumudică

Văzând că timpul trece şi nu primeşte niciun răspuns, Şumudică şi-a luat inima în dinţi şi a sunat din nou, de data asta propunându-i "domnului Davies" un târg incredibil!! Şi tot printr-un mesaj.

Vă spun ceva. Dacă vreţi să progresaţi şi să vă meargă bine echipa, îl aveţi pe Şumudică! E cel mai bun antrenor din România acum. Am câştigat campionatul, am câştigat Supercupa şi i-am bătut pe West Ham de două ori. L-am eliminat pe Bilic de două ori, anul trecut şi anul acesta. Cred că e cea mai bună soluţie pentru dumneavoastră. Gândiţi-vă la asta şi, dacă faceţi un pachet cu mine şi Alibec, credeţi-mă că nu veţi avea probleme, pentru că văd că acum sunteţi jos în clasament. Ok? Toate cele bune, prietene!,

---a mai spus Şumudică

Aşteptarea antrenorului Astrei a luat sfârşit după alte două apeluri, când de la celălalt capăt al firului i s-a răspuns sec:"Mulţumesc, dar noi avem deja antrenor, îl avem pe Gary Caldwell". Imediat, Şumudică a replicat: "Ok, domnule! Glumeam, am glumit! Mult noroc! Mult noroc pe viitor, ok?..", a răspuns antrenorul Astrei, care habar n-a avut că are de-a face cu o farsă. 

Vezi aici mesajele lui Marius Şumudică pentru "patronul" lui Wigan, "domnul Davies"!

 

Foto: Răzvan Păsărică / Sportpictures.eu

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi