Şumi, soluție pentru Dinamo: "Mi-ar plăcea să antrenez acolo"

Şefii Astrei îi cer lui Şumudică 100 de mii de euro ca să-l lase să plece de la echipă, dar ei încă nu i-au plătit cei peste 300 de mii de euro - salarii şi prime restante! Săptămâna trecută, Şumudică şi jucătorii echipei au semnat pentru amânarea plăţilor restante până pe 1 Decembrie. "Să-mi rezilieze contractul, eu sunt dispus să discutăm", a anunţat Şumudică la finalul meciului cu Chiajna, la care a refuzat să le dea indicaţii pe de pe margine jucătorilor săi. 

Aseară, Şumudică a avut o nouă rundă de negocieri cu preşedintele Consiliului de Administraţie, Petre Buduru, şi cu preşedintele Astrei, Dani Coman, pentru a ajunge la un acord. S-a stabilit însă ca o decizie să fie luată după meciul cu Viktoria Plzen, din grupele Europa League. 

În cazul în care Astra îl va da afară, va trebui să-i plătească despăgubiri de 150 de mii de euro. Asta ar însemna ca, în total, antrenorul în vârstă de 45 de ani să primească aproape o jumătate de milion de euro de la şefii campioanei României. 

Şumudică nu se plânge de oferte. A dezvăluit că săptămâna asta putea fi antrenorul lui Dinamo! Abia apoi a fost vehiculat numele lui Cosmin Contra. 

Ce să le spun fanilor lui Dinamo? Am fost foarte aproape zilele acestea, asta am să le spun. Am știut ca eram o variantă și că suporterii și-au dorit foarte mult. Sunt antrenor profesionist, mi-ar plăcea să antrenez Dinamo. Nu ştiu de Andone exact...

---a declarat Şumudică

Foto: Răzvan Păsărică / Sportpictures.eu

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi