Suedia vs Italia, șocul din barajul CM 2018! Celelalte trei partide

Astăzi, la Zurich a avut loc tragerea la sorți a meciurilor din barajul pentru calificarea la Campionatul Mondial din 2018. Elveţia, Italia, Croaţia şi Danemarca au fost capi de serii la tragerea la sorţi efectuată de către Fernando Hierro - fostul mare jucător al lui Real Madrid și al naționalei Spaniei (foto: offtheball.com). Iar din mâna lui au ieșit dispute extrem de interesante.

Programul meciurilor de baraj pentru CM de fotbal din 2018: 
  
Irlanda de Nord - Elveția 
Croația - Grecia 
Danemarca - Irlanda 
Suedia - Italia

Meciurile tur se vor desfășura pe 9 noiembrie, în vreme ce returul este programt la distanță de trei zile. Cele patru echipe învingătoare din baraj se vor alătura naționalelor din Europa deja calificate la turneul final de la anul: Anglia, Germania, Polonia, Spania, Islanda, Belgia, Portugalia, Serbia, Franța și Rusia (ca țară gazdă). 

Echipele de pe celelalte continente calificate la Mondialul din Rusia: Brazilia, Uruguay, Argentina, Columbia, Mexic, Costa Rica, Panama, Nigeria, Egipt, Iran, Japonia, Coreea de Sud, Arabia Saudită. 

Peru - Noua Zeelandă şi Australia - Honduras vor juca în barajele intercontinentale, iar încă trei echipe se vor califica la CM după încheierea preliminariilor din Africa. Tragerea la sorţi a grupelor Mondialului din 2018 este programată pe 1 decembrie, la Moscova.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!