Share

Pronostic Suedia U21 - Malta U21, preliminariile Campionatului European U21 - reușesc maltezii să încurce favorita grupei ?

Ponturi Fotbal

Cota: 1.57

Adaugat de: Marius Cătălin

10 Oct 2017 12:21 1,1k 0
Logo Suedia U21-
Logo Malta
Suedia U21-
Malta
VS
19:45 10 Octombrie 2017
Preliminarii Campionatul European U21

Analiză și informații pentru Suedia U21- v Malta

Mergem și în calificările pentru Campionatul European U21 acolo unde de la ora 19:45 naționala de tineret a Suediei întâlnește pe teren propriu echipa similară a Maltei, meci pentru care am și un pronostic. Meciul contează pentru grupa a 6-a a preliminariilor și se va juca pe stadionul Olympia din Helsingborg.

Suedia U21 - Malta U21

Suedezii nu au voie să se încurce în acest joc fiind favoriți la locul 1, ocupat în acest moment de Cipru care are un joc în plus față de Suedia. Nordicii au început destul de bine aceste preliminarii reușind să câștige primul joc fără emoții, 4-1 cu Cipru și să scoată un egal pe terenul Belgiei, scor 1-1. Au de înfruntat în acest joc cea mai slabă echipă a grupei, lanterna roșie Malta, echipă care a pierdut toate cele 3 jocuri de până acum, cu același scor, 2-1, cu Belgia, Cipru și Ungaria. Interesant este că Malta a jucat până acum doar în deplasare în aceste preliminarii. 

Suedia este una dintre echipele foarte bune ale continentului la acest nivel fiind prezentă și la Campionatul European de anul acesta. Au jucători foarte interesanți precum Isak de la Borussia Dortmund sau Strandberg de la Malmo, jucători care pot face ușor diferența. 

Diferența de valoare dintre cele două echipe este clară și suedezii nu ar trebui să aibă mari probleme în acest joc mai ales dacă vor reuși să deschidă scorul repede așa cum au făcut-o și în victoria din precedentul meci de pe teren propriu, 4-1 cu Cipru, când Strandberg a reușit dubla în primele 5 minute ale jocului. Cele două echipe s-au mai întâlnit până acum de 6 ori la acest nivel iar Suedia a reușit să se impună de fiecare dată, ănscriind de 19 ori și primind un singur gol, chiar în ultimul joc, în 2014, în victoria 2-1 din Malta.

Pont Suedia U21- vs Malta: Suedia peste 2,5 goluri în meci

Suedia nu ar trebui să aibe probleme în acest joc fiind o echipă mult mai valoroasă decât adversara de astăzi. Jocul ofensiv al suedezilor a funcționat perfect până acum, cu Strandberg ( 3 goluri în jocul cu Cipru ) în mare formă și cred că va fi la cel mai înalt nivel și astăzi având în vedere că Malta a primit în fiecare din cele 3 meciuri câte două goluri. În cele 3 deplasări din Suedia, maltezii au primit 15 goluri și nu au reușit să marcheze, și chiar dacă meciurile au fost acum ceva timp ne putem face totuși o idee despre cum ar putea arăta și acest joc. Pronosticul meu merge astfel pe suedezi și anume să înscrie peste 2,5 goluri în acest meci, reușind acest lucru în meciul cu Cipru, adversar mai bun decât cel de astăzi. Pentru acest pronostic betano oferă o cotă de 1,57.

Pont pariuri: Suedia peste 2,5 goluri în meci

Miza: 8/10

Cota: 1.57

Adaugat de: Marius Cătălin

Status: Castigat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 2

100%

Nu 0

0%

Marius Cătălin

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici

Pariul pentru FCSB - Dunărea Călărași
Cota: 1.80 23 Sep 2018 21:00 0
Pariul pentru Levante - Sevilla
Cota: 1.65 23 Sep 2018 13:00 0