Suedia merge în sferturi la Mondial după un meci ”trist” cu Elveția (VIDEO)

Calificați cu mult noroc în optimi, elvețienii au fost înghesuiți bine de suedezi în prima repriză a meciului de la St. Petersburg. Jucătorii lui Janne Andersson au înclinat terenul, dar nu l-au putut învinge pe Sommer. 

Suedezii au ratat cât pentru încă un meci.. Marcus Berg (foto: fifa.com), Xhaka, Forsberg și Ekdal au ratat pe rând deschiderea scorului. De partea cealaltă, putem trece doar șansa lui Dzemaili - care a șutat puțin peste cu șase minute înainte de pauză. 

La reluare, tot suedezii au fost mai periculoși - Ola Toivone a ratat dintr-o poziție ideală chiar la prima fază de atac a nordicilor. Ar fi fost cadoul perfect pentru el în ziua în care a împlinit 32 de ani. Pentru Suedia, marea bucurie a venit de la Forsberg (foto: fifa.com) - șutul său a fost deviat de Akanji și mingea l-a păcălit pe Sommer. 

Elvețienii au ”asediat” poarta Suediei, iar în minutul 79 au ratat o ocazie excelentă - după o execuție cu capul a lui Embolo. Deși au sperat până în ultimele clipe, jucătorii lui Petkovic nu au reușit golul mult dorit și Suedia a mers mai departe după cel mai slab meci de până acum al optimilor. 

Pentru suedezi, victoria în fața Elveției a însemnat cea mai bună performanță a lor din ultimele decenii - după bronzul obținut în 1994. Nordicii au învins atunci România în sferturile de finală, dar au fost stopați din drumul lor de Brazilia - în semifinale. Totuși, Suedia a terminat pe locul patru la turneul de peste Ocean - după 4-0 cu Bulgaria în finala mică. În schimb, Elveția nu a mai ajuns în sferturi la Mondial de 64 de ani! 

Suedezii (foto: fifa.com) se pregătesc acum de bătălia din sferturi împotriva Anglia, pe 7 iulie, la Samara, de la 17:00. 

Vezi AICI cele mai importante faze din meciul Suedia vs Elveția.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi