Suedezul Lindelof, dorit la Manchester United. 50 milioane euro cere Benfica!

Mourinho vrea să-şi întărească apărarea în perioada de transferări din ianuarie şi le-a transmis şefilor lui Manchester United că îl vrea pe fundaşul Benficăi, Victor Lindelof. Portughezii sunt de acord să renunţe la jucătorul suedez în vârstă de 22 de ani pentru suma de 50 de milioane de euro!

Presa din Anglia scrie că englezii l-au urmărit pe jucătorul Benficăi pe parcurul acestui sezon la cele mai tari de meciuri de campionat, dar şi din Europa. Afacerea este la un pas de a se încheia - preşedintele portughezilor, Luis Filipe Vieira a fost deja în Anglia să negocieze ultimele detalii ale transferului jucătorului suedez, văzut de Mourinho o variantă perfectă în apărare în condiţiile în care de luna viitoare Eric Baily nu va fi la echipă. Şefii lui United şi-au dat acordul pentru ca ivorianul să joace la Cupa Africii cu naţionala ţării sale. 

Englezii sunt dispuşi să plătească suma cerută de Benfica, dar totuşi speră ca portughezii să mai lase din preţ după sărbători. Tot atunci, United aşteaptă să-i vândă pe Schweinsteiger, Depay şi Schneiderlin, jucători de care Jose Mourinho nu mai are nevoie.

Între timp, "The Special One" i-a convins pe şefii de pe "Old Trafford" ca echipa să meargă într-un turneu în scurta pauză competiţională. Aceştia au fost de acord, cu condiţia ca "aventura" să aibă loc în America, şi nu în China - aşa cum se întâmpla până acum. 

 

Foto: wikipedia.org

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi