Striptease pentru jucătorii englezi înaintea amicalului cu Spania. Protagoniști, Lallana și Henderson

A fost o noapte de pomină pentru jucătorii englezi înaintea amicalului cu Spania. În vreme ce starul Wayne Rooney a ales să se îmbete criță, alți doi colegi de națională au optat pentru altfel de senzații tari. The Sun scrie că Jordan Henderson și Adam Lallana s-au suit în mașină și au plecat la un club de striptease din Bournemouth. 350 de kilometri au străbătut în total cei doi, care au petrecut câteva ore bune cu ochii la fetele de pe scenă. Lallana nu a stat degeaba, ci s-a răcorit cu câteva beri. În schimb, Henderson a băut doar apă și suc. 

Lumea i-a recunocut și toți știau că ei au meci cu Spania. Toți am fost șocați să-i vedem. Câteva fete din club au fost invitate la masa lor. Lallana vine aici în mod regulat. Toate fetele îl cunosc. De multe ori vine însoțit de alți colegi de-ai lui de la Liverpool. A fost ok la început, după care a devenit din ce în ce mai arogant. Prin atitudinea lui, îi desconsideră pe toți de aici,

---a povestit una dintre dansatoare

Traseul străbătut de Lallana și Henderson până la clubul de striptease din Bournemouth (foto: thesun.co.uk)

La o vizită anterioară în clubul de striptease, Lallana a dat 230 de euro pe două sticle de votcă, deși toți cei din club îl știu ca un tip cu "fermoar la buzunare".

Nu se poate spune că e cel mai darnic de pe aici. Toată lumea știe că este cam zgârcit. Sunt convinsa că soțiile sau iubitele jucătorilor nu ar fi prea fericite dacă ar ști că ei și-au făcut un obicei de a veni aici,

---a spus o altă fată

Lallana și Henderson sunt prieteni nedespărțiți. E știut faptul printre jurnaliștii englezi că ei cer întotdeauna camere alăturate la hotel atunci când pleacă cu echipa în deplasare. La petreceri se duc tot împreună. În turneul american din vară, Lallana și Henderson au petrecut aproape toată dimineața la o petrecere la piscină, în Miami.

Ieșirea în clubul de striptease din Bournemouth (foto: thesun.co.uk) i-a făcut bine lui Lallana...Titular în amicalul de marți cu Spania, acesta a deschis scorul după doar 9 minute. Henderson a fost și el titular, dar nu s-a lipit de gol în meciul terminat egal, 2-2. Starul Wayne Rooney nu a prins lotul după beția cruntă care și acum ține primele pagini ale tabloidelor din Anglia. Ulterior, Rooney i-a cerut scuze antrenorului Gareth Southgate. 

La fel ca Jurgen Klopp, Pep Guardiola i-a luat apărarea starului de pe "Old Trafford". Antrenorul lui Manchester City a recunoscut că a trecut și el prin momente asemănătoare:

Am jucat şi eu la naţională, iar uneori mă mai îmbătam. Marele meu noroc a fost că la acea vreme tehnologia nu era chiar atât de dezvoltată şi nu avea cine să-mi facă poze. Şi voi, jurnaliştii, v-aţi îmbătat. Eu am fost responsabil pentru faptele mele, voi la fel, aşa trebuie să fie şi Rooney,

---a spus Guardiola

Foto: mirror.co.uk

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi