Strategii pentru ruleta; vezi cum iti cresti sansele sa castigi la ruleta

ruleta.jpg

Strategii pentru ruleta; vezi cum iti cresti sansele sa castigi la ruleta. Exista o multime de fani ai jocului de ruleta dar pana in momentul de fata nimeni nu a reusit sa gaseasca o strategie de joc care sa poata aduce castiguri imense de pe urma acestui joc de noroc. Nu numai ca ruleta este aproape un joc de noroc perfect, dar o multime de matematicieni s-au chinuit de-a lungul timpului sa gaseasca anumite sisteme de joc eficiente care sa rastoarne fizica ruletei.

Vezi care sunt cele mai populare cazinouri online din România!

Ruleta este unul dintre cele mai vechi si mai populare jocuri de noroc din istorie si cea mai solida constructie. Se considera la momentul actual ca o ruleta nu poate fi doborata nici din punct de vedere matematic.Totusi la momentul actual exista cateva strategii si sisteme care pun in dificultate ruleta si de pe urma carora se pot castiga sume destul de satisfacatoare de bani.

 

Cele mai importante si eficiente strategii pentru ruleta

 • Sistemul Martingale

Sistemul Martingale functioneaza cel mai bine la ruleta europeana si consta in pariere pe culoarea numarului care va fi dictat de catre ruleta. Asadar aveti de ales daca e vorba de culoarea rosie sau neagra a numarului. Incepeti sa pariati pe culoarea neagra folosind pentru prima data miza de 1 euro. Daca pierdeti pariul, atunci dublati suma tot pe aceeasi culoare. ( 2 euro) Sa presupunem ca pierdeti din nou. Acum mizati cu 4 euro. Faceti acest lucru pana cand castigati primul pariu. Sa presupunem ca ati castigat acum. Reveniti la miza initiala de 1 euro, dar schimbati culoarea pe care pariati. Profitul final este de doar 1 euro. Nu este un sistem care sa va ofere castiguri exorbitante , dar la urma urmei este un joc de noroc la care nu avem cum sa ne ferim de riscuri. Nu va ofera nimeni o garantie ca acest sistem va functiona oricand si oriunde, dar merita incercat.

 • Strategia Ecart

Strategia Ecart isi propune sa rastoarne regulile dupa care functioneaza jocul de ruleta dar folosind alt principiu. Este folosit in proportie de 90% doar la jocul de ruleta, cu sanse de castig de 50%-50%, la miza pe culorile negru sau rosu ale numarului de la ruleta, numere pare si impare, numere ce se incadreaza in grupul celor mici (1-18) sau in cadrul celor mari (19-36).

Aceasta teorie considera faptul ca daca am paria in mod normal pe culoarea rosie sau neagra a ruletei, acestea ar trebui extrase in egala masura, cel putin din punct de vedere teoretic. La o serie de 100 de runde ale ruletei ar trebui ca cele doua culori sa fie extrase aproximativ cu aceeasi frecventa. Acest lucru este doar o chestiune relativa deoarece in practica nu se intampla asa.

Discută cu alți membri ai comunității PariuriX despre jocul de ruletă online și tot ce ține de el : https://pariurix.com/discutii/ruleta-4953.html

Aceasta disproportie se numeste Ecart si poate fi chiar de aproximativ 10%, ceea ce este destul de mult. Strategia numerelor Ecart se poate pune in practica atunci cand aceasta diferenta, asa-zisa disproportie este foarte vizibila de catre jucatori pe parcursul a catorva runde de joc.

De ce trebuie sa tinem cont ?
Daca se joaca la culoare dupa aceasta strategie este recomandat sa se parieze pe culoarea rosie doar dupa ce au fost extrase inainte 3-4 numere consecutive de culoare neagra.Nu este o metoda 100% sigura dar din punct de vedere statistic si teoretic ne ofera destul de multa incredere si poate fi folosita din cand in cand pentru a ne maximiza profiturile in anumite circumstante.

Aceasta strategie Ecart este folosita de o multime de jucatori de cazinou din intreaga lume, dar aceasta nu functioneaza la infinit, incat trebuie sa cunoasteti extrem de bine momentul cand trebuie pusa in practica, dar pentru acest lucru este nevoie de ceva experienta care bineinteles se obtine in timp.

 • Strategia Biarritz

Aceasta strategie de joc este una extrem de simpla, dar in comparatie cu restul este si mult mai agresiva. Pariurile se fac alegand un singur numar , cota fiind asadar de 35 :1. In momentele cand pariul este pierdut, se repeta pariul initial. Miza este una constanta si nu se modifica. Sa presupunem ca este vorba de 1 ron.

O multime de jucatori de ruleta folosesc principiul Biarritz la  gruparea orphelins sau zero mai multe runde consecutive in speranta ca la un moment dat tot vor fi extrase. Puteti face acest lucru, dar aveti nevoie de un buget destul de consistent. Se poate paria pe un numar 1 ron timp de 35 de runde, dar daca nu a fost extras nici dupa toate aceste runde, va trebui sa cresteti miza la 2 ron pentru urmatoarele 35 de runde.  Asa se procedeaza mai departe, dubland miza de fiecare data, la fiecare serie de 35 de runde pierdute.

Are strategia Biarritz dezavantaje ?
Bineinteles, ca orice sistem sau startegie de joc si strategia Biarritz are puncte slabe:

 1. Pentru a aplica acest sistem aveti nevoie de un buget considerabil
 2. Sansele de pierdere-castig sunt tot de 50%-50%.
 3. Aveti nevoie de mult timp pentru a pune in practica aceasta strategie. Imaginati-va cat poate dura desfasurarea a 70-100 de runde.

Cu toate punctele ei slabe, strategia Biarritz este totusi o strategie destul de interesanta si cat de cat eficienta in cazul in care dispuneti de timp personal pentru a o aplica si in cazul in care nu va doriti decat castiguri mici, dar constante.

 • Strategia D’Alembert

Acest sistem are la baza cresterea sumei pariate la ruleta cu 1 punct la fiecare pierdere si micsorarea cu 1 punct la fiecare castig.

Asadar incepeti cu 1 ron pariul: daca ati castigat pariati tot cu 1 ron, daca pierdeti pariati 2 ron, daca pierdeti din nou pariati 3 ron, daca castigati pariati iarasi 2 ron, pana se ajunge la 1 ron, moment in care sunteti in castig. Dă CLICK AICI pentru a afla mai multe despre strategia  D’Alembert.

 • Strategia Montante

Aceasta strategie mai este cunoscuta si sub denumirea de strategia Labouchere. Acest sistem functioneaza in felul urmator: inainte de a se incepe jocul la ruleta, se noteaza cifrele 1-2-3-4 pe o hartie.

Cum functioneaza ?

 1. In prima runda se mizeaza 1+4=5 jetoane, daca se castiga, se sterg cifrele 1,4 de pe hartie.
 2. In a doua runda se mizeaza 2+3=5 jetoane, daca se pierde, se adaiga cifra jetoanelor pierdute(5) iar notita va arata 2-3-5.
 3. Runda urmatoare se mizeaza 2+5=7 jetoane, daca se castiga, se sterg cifrele 2,5 de pe hartie, iar miza urmatoare va fi 3 si asa mai departe, pana cand toate cifrele de pe hartie dispar, in final castigandu-se 10 jetoane si se porneste sistemul de la capat.


Concluzii finale:

Desi exista nenumarate strategii pentru ruleta, tineti cont de faptul ca jocul de ruleta este totusi un joc de noroc, asadar neprevazutul va poate lovi oricand, iar castigurile nu vi le poate garanta nimeni 100%. Inainte sa utilizati vreuna din aceste strategii, incercati sa va ganditi bine la riscurile pe care ar trebui sa vi le asumati iar daca puteti trece peste acestea, nu va ramane decat sa le puneti in practica si sa speram ca veti reusi sa castigati cat mai mult.

Te-ar mai putea interesa și:

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive