Strategie Blackjack

blackjack.jpg

Nu putini sunt cei care prefera jocul de blackjack in defavoarea multor alte jocuri de noroc cum ar fi ruleta, aparatele slot si asa mai departe. Nu numai atat, dar ei sustin ca in cazul acestui joc este vorba mai mult de matematica si sansa de a anticipa si calcula multe lucruri si nu ar sta totul in baza norocului.

Un mod de a reusi sa ne maximizam sansele de castig la un astfel de joc este reprezentat de numararea de carti de Blackjack. Prin folosirea acestei strategii, ar exista sansa de a bate limita casei si a intoarce sansa in favoarea noastra.

Descoperă cele mai bune cazinouri online la care poți juca blackjack!

 

Cum se realizeaza aceasta numarare de carti de Blackjack?

Acest lucru se poate realiza in mai multe moduri. Exista tehnici simple, dar si foarte complexe in acest sens. Pentru cei care nu au mai facut asa ceva pana acum este bine sa inceapa sa utilizeze un sistem simplu de numarare. Dupa ce isi perfectioneaza jocul, jucatorul poate apela la diverse strategii si tehnici mult mai complexe si mai eficiente.

Puteti juca Blackjack si online si poate reusiti chiar sa va si notati cat mai multe lucruri pe care le observati in cadrul jocului. Ulterior puteti analiza la un nivel superior tot acest joc si va veti da seama de multe, lucru aproape imposibil intr-un cazinou clasic.
 

Sistemul de baza pentru numararea cartilor mari si mici

Chiar daca este o metoda de baza si simpla, nu inseamna ca nu puteti fi eficient daca o utilizati. Puteti avea un avantaj destul de mare daca folositi aceasta strategie. Ideea este sa oferiti fiecarei carti o valoare in grupuri de 3.

  • 2-6   = +1
  • 7-9   =  0
  • 10-A = -1

Daca adunati un set intreg de carti , valoare finala este zero. Atunci cand sunteti la jumatatea pachetului, daca valoarea dumneavoastra este mare, sunt mai multe carti de 10, imagini si asii care raman , decat carti mici. Acesta este avantajul de care dispuneti atunci cand folositi acest sistem.

Cand in pachet raman carti de 10 si asi, jucatorul de blackjack are o sansa mare de a obtine blackjack-ul. Stiind acest lucru, puteti dubla pariul la momentul cel mai propice.

PariuriX prezintă o strategie avansată de câștig la blackjack! Descoper-o și tu acum!

 

Sistemul de numarare de carti Uston SS

Aceasta tehnica este una mai avansata si mai precisa. Principiul este acelasi ca si la sistemul de baza de numarare, dar implica 6 valori si nu 3.

2, 4, 6 = 2 5        = 3 7        = 1 8        = 0 9        = -1 10 - A = -2

Nu este o metoda dificila, dar necesita ceva antrenament si trebuie in acelasi timp sa tineti minte valoarea fiecarei carti in parte. Calculul este destul de simplu asadar aceasta strategie ar trebui sa va fie de folos.

Exista o multime de tehnici mult mai complexe de numarare de carti de blackjack, dar acestea sunt cele mai folosite in mod curent de catre jucatorii ce se afla la inceput in ceea ce priveste jocul de Blackjack.

Aici găsești cele mai bune patru strategii la blackjack live: https://pariurix.com/patru-strategii-prin-care-sa-castigi-la-blackjack.htmlTe-ar mai putea interesa și:

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi