STOP JOC! Atletul Andrei Toader a fost depistat pozitiv la un control antidoping și a primit interzis la Olimpiadă!

Încă un sportiv român a călcat pe bec înaintea Jocurilor Olimpice din Brazilia! Campion balcanic și național de tineret la aruncarea greutății, Andrei Toader a fost depistat pozitiv la controlul doping de la Campionatele Internaționale ale României de la Pitești, din luna iunie, și a fost descalificat automat de la Rio. Chiar șefii săi de la Comitetul Olimpic și Sportiv Român i-au dat vestea atletului, pe site-ul oficial.

Proba prelevată sportivului Toader Rareș Andrei de la aruncarea greutății indică originea exogenă pentru androsteron, etiocolanolon, testosteron. În conformitate cu legislația în vigoare, sportivul este suspendat provizoriu din activitatea sportivă și automat este exclus și din echipa olimpică pentru JO de la Rio. COSR își menține fermă politica de prevenire și combatere a dopajului în sportul de performanță",

scrie în comunicatul COSR 

Toader era considerat unul dintre sportivii României cotați cu șansă la o clasare bună la Olimpiadă. Performanțele sale din acest an îl îndreptățeau să spere la o comportare frumoasă în Brazilia. Toader a fost al șaselea în finala probei la Europenele de la Amsterdam, iar săptămâna aceasta atletul român a cucerit medalia de argint la Mondialele U20 din Polonia, cu o aruncare de 22,30 metri. Pentru că nu a respectat legile sportului, Andrei Toader va fi deposedat de toate aceste titluri câștigate! 

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi