Stoke vs Everton 1-2, meci cu miros de blat! Fanii gazdelor cer anchetarea unui jucător

Fanii lui Stoke City sunt în culmea supărării! 1-2 cu Everton pe propriul teren este rezultatul care poate condamna echipa la retrogradare. Dar nu antrenorul este de vină și nu pe Paul Lambert au pus ”tunurile” suporterii lui Stoke, ci pe mijlocașul Charlie Adam (foto: stokecityfc.com). Fotbalistul este acuzat că a ajutat echipa lui Allardyce să câștige și să respire într-un moment teribil de greu și după un sezon neconvingător până acum. 

Everton se poate considera salvată acum, cu 40 de puncte la activ - agoniseală care a trimis echipa lui Rooney pe locul 9 în Premier League cu 7 etape înainte de final. De partea cealaltă, Stoke a rămas cu 27 de puncte și este penultima în clasament, la trei puncte în spatele ultimului loc care asigură prezența și la anul în prima divizie. 

Înfrângerea lui Stoke în fața celor de la Everton părea inevitabilă, în condițiile în care Adams și-a lăsat echipa în zece după o intrare prostească la Wayne Rooney. A primit direct roșu după 30 de minute pentru intrarea sa ”de maidan” la starul oaspeților - jucătorul lui Stoke a uitat de minge și s-a dus la rupere direct pe piciorul adversarului său..(foto: thesun.co.uk)

(foto: 101greatgoals.com)

Este pentru a doua oară când Charlie Adam este eliminat într-un meci în acest sezon, iar fanii lui Stoke sunt siguri că scoțianul a ”jucat strâmb”. O ploaie de acuzați s-au abătut asupra lui Adam pe rețelele de socializare. S-a cerut chiar anchetarea pentru blaturi la pariuri a fotbalistului și pentru performanțele sale ”groaznice” în anumite partide. 

Alții au folosit pur și simplu contul de socializare pentru a se distra pe seama mijlocașul lui Stoke.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi