Stii poker? Castiga chiar astazi o excursie la Praga sau o parte din potul de 50,000$!

Ziua de duminica poate fi o zi perfecta pentru jucatorii de poker. Paradise Poker, camera celor de la Sportingbet (deschide un cont aici!), ofera astazi cele mai atractive turnee ale saptamanii. Avem cateva atractii principale: turneul "ChampionChip" si finala "The Grand Live", dar si un turneu freeroll. Despre toate acestea vom vorbi in cele ce urmeaza.


Turneul ChampionChip
Acesta este turneul cel mai important al celor de la Paradise Poker, deoarece pune saptamanal la bataie premii totale de 50,000$. Turneul are loc in fiecare zi de duminica cu incepere de la ora 19:00. Taxa de inscriere este destul de mare: 200$, acesta nefiind un turneu adresat incepatorilor.

championchip.png

Turneul este de tip freezout, ceea ce inseamna ca odata ce ati fost eliminat, nu puteti sa faceti rebuy. Din acest motiv toti jucatorii joaca mai precaut si nu se arunca all-in cu prima mana de carti mai decenta. In acelasi timp jucatorii dispusi sa plateasca rebuy-uri nu mai sunt favorizati asa cum se intampla la alte turnee, unde puteau sa-si rascumpere intrarea pana reuseau sa ridice numarul de jetoane.

Turneul se bazeaza pe o structura lenta. Primiti la inceput 5,000 jetoane, iar blindurile cresc la fiecare 20 minute. Orice jucator serios de poker stie ca, cu cat cresterea blindurilor este mai lenta, cu atat conteaza mai mult cunostintele de poker si mai putin norocul. Motivul principal este acela ca nu trebuie sa va grabiti avand grija ca va pot “manca” blindurile, si aveti timp sa faceti mutarile corecte atunci cand este cazul.

Daca nu aveti posibilitatea sa platiti aceasta taxa de inscriere, dar totusi vreti sa participati la turneele viitoare, atunci este bine de stiut ca in fiecare saptamana sunt organizate turnee de calificare la care taxa de inscriere incepe de numai 1$! Astfel nu trebuie neaparat sa platiti acea suma de 200$ pentru a participa, ci va puteti califica pentru mult mai putin.

Daca sunteti deja calificat sau sunteti dispus sa platiti taxa de intrare va amintim ca turneul incepe duminica la ora 19:00!

Joaca in turneul ChampionChip acum!

The Grand Live
Pentru cei care nu stiu, The Grand Live este o serie de patru turnee live care sunt gazduite in mai multe orase importante ale Europei. Astazi, duminica 7 septembrie 2014, puteti castiga un pachet pentru al doilea turneu live din serie, care are loc la Praga in decembrie 2014.

the-grand-live.png

Pachetul contine:
- Buy-in de 1500$ la evenimentul principal “The Grand Live”
- 500$ bani de călatorie și de cheltuiala
- Un sejur de 5 nopti pentru doua persoane într-un hotel de 4 stele, cu mic dejun si internet gratuit
- Intrarea pentru doua persoane la petrecerea de bun venit.

Pentru a castiga un astfel pachet trebuie sa va jucati astazi la ora 21:00 in turneul "$15,000 Grand Live Prague Online Final". Inscrierea la acest turneu este de 212$ si sunt garantate minim patru pachete. Cu cat se incriu mai multi jucatori in acest turneu, cu atat si numarul de pachete oferite va fi mai mare.

Daca credeti ca taxa de inscriere este cam piperata (ca si in cazul turneului ChampionChip) atunci trebuie sa stiti ca tot astazi au loc si trei turnee de calificare. Acestea sunt organizate la orele: 13:45, 14:45 si 15:45. Taxa de inscriere costa 11$ si daca va descurcati suficient de bine puteti castiga un bilet de intrare la turneul de la ora 21:00. Daca in continuare credeti ca taxa de inscriere este mare, atunci va informam ca in timpul saptamananii gasiti turnee de calificare pentru finala saptamanala unde inscrierea este de numai 1$. Astfel puteti incerca in zilele urmatoare sa va calificati pentru turneul de duminica viitoare.

Joaca si califica-te la The Grand Live acum!

Turneu Freeroll de 100$
Daca va place sa va jucati poker doar de distractie iar turneele despre care am vorbit mai sus nu sunt pe placul vostru, atunci va informam ca tot astazi, 7 Septembrie 2014, puteti participa intr-un turneu freeroll cu premii totale de 100$. Turneul are loc la ora 16:00. Puteti sa va inscrieti la acest turneu chiar daca nu ati efectuat niciodata o depunere la Paradise Poker.

Daca va deschideti un cont acum primiti si un bonus de pana la 1,000$ la prima depunere!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi