Pariuri pe câştigătorii alegerilor locale din luna iunie, cine sunt favoriții și ce cote au?

Vezi ce cota au favoriții la alegerile locale din București și provincie și ce pariuri merită să plasezi pe aceștia. În data de 5 iunie 2016 cetăţenii rezidenţi în România care au împlinit vârsta de 18 ani ar trebui să meargă să-şi aleagă primarul. Singura agenţie de pariuri care a oferit cote şi la alegerile prezidenţiale din 2014 oferă posibilitatea celor care locuiesc în Bucureşti, Caracal, Râmnicu Vâlcea şi Cluj Napoca să parieze pe viitorul lor primar. Bineînţeles, oricine poate paria, dar mă gândesc că este mai uşor să alegi candidatul potrivit pentru Râmnicu Vâlcea dacă locuieşti în acel oraş decât dacă stai prin Botoşani, Baia Mare sau Arad. Pariurile se pot plasa doar până vineri, 3 iunie 2016, la ora 22:00.

pariuri-alegeri-locale.jpg

Aruncând o privire rapidă peste cele patru oferte existente observăm că peste tot există un mare favorit. La Cluj chiar Emil Boc are o cotă de doar 1.10. Cel mai mare echilibru este în Râmnicu Vâlcea. Dar să le luăm pe rând.

Actualizare 24 mai 2016: Cote pariuri primărie Bucureşti

În 13 zile de la postarea articolului pe site cota avută de Gabriela Firea pentru câştigarea postului de primar general al oraşului Bucureşti a scăzut la 1.15, de la 1.50. Mai observăm şi că Nicuşor Dan are acum o cotă de 4, iar Cătălin Predoiu de la 25 are în prezent cota 15. O scădere considerabilă de cotă observăm la Cătălin Berenghi, cel care de la 900 are în prezent "doar" cota 300.

cote-pariuri-primaria-bucuresti.JPG

Cote pariuri primărie Bucureşti (11 mai 2016)

Deloc surprinzător fosta "ştiristă" a Antenei 1 este favorită la câştigarea alegerilor generale din Bucureşti cu o cotă de 1.50. Cei care cred că nu va fi ea cea aleasă au posibilitatea să parieze pe acest lucru la o cotă de 2.40. Cu a doua şansă porneşte candidatul independent Nicuşor Dan, el având cota 2.40. Mai departe ceilalţi candidaţi par a avea şanse pur teoretice. Cătălin Predoiu primeşte cota 25, iar Robert Turcescu are o cotă de 50. Cu cele mai mici şanse sunt creditaţi Adrian Severin şi Cătălin Berenghi. Cine riscă 100 RON pe unul dintre ei ar putea lua 90.000 RON. Eşti din Bucureşti? Apucă-te să convingi circa un milion de persoane că dacă iese ori Berenghi ori Severin primar pot câştiga 90.000 RON cu o investiţie de doar 100 RON şi poate-poate se produce surpriza. :)

alegeri-primar-bucuresti.JPG

Cote pariuri primărie Caracal (11 mai 2016)

Actualizare 24 mai: Nimic nou în Caracal, cotele fiind identice cu cele din urmă cu 13 zile.

În Caracal Liviu Radu este favorit, urmat fiind la o distanţă considerabilă de actualul primar, Eduard Ciocăzanu. Cei care cred că primul nu va ieşi primar pot paria pe acest lucru la o cotă de 4.

alegeri-primar-caracal.JPG

Cote pariuri primărie Râmnicu Vâlcea (11 mai 2016)

Actualizare 24 mai: Nimic nou nici în Râmnicu Vâlcea, cotele fiind identice cu cele din urmă cu 13 zile.

Cea mai echilibrată bătălie (dintre opţiunile avute pentru pariere) se dă în Râmnicu Vâlcea, acolo unde G. Crăciunescu are o cotă de 1.55, el fiind secondat de R. Rădulescu (2.50) şi M. Gutău (4.00).

alegeri-primar-ramnicu-valcea.JPG

Cote pariuri primărie Cluj Napoca (11 mai 2016)

Actualizare 24 mai: Nici în Cluj Napoca n-au apărut noutăţi, cotele fiind similare cu cele din 11 mai.

Cum spuneam şi la început în Cluj Napoca se pare că nu există dubii şi ar fi o mare surpriză pierderea alegerilor de către Emil Boc. Următorul candidat, O. Buzoianu, are o cotă de 10.

alegeri-prima-cluj-napoca.JPG

Cote pariuri primărie Târgu Jiu (24 mai 2016)

În Târgu Jiu actualul primar, Florin Cârciumaru, este mare favorit să rămână în funcţie şi după alegerile din luna iunie. La mare distanţă de el cei de la Winner îi văd cu şanse reale pe L. Octavian şi L. Andrei.

cote-pariuri-primaria-targu-jiu.JPG

Cote pariuri primărie Piteşti (24 mai 2016)

Chiar dacă este judecat pentru fapte de corupţie Tudor Pendiuc, actualul primar al Piteştiului, este în pole position pentru un nou mandat, cu o cotă de doar 1.55 pentru câştigarea alegerilor. Principalul pericol în continuarea lui Pendiuc la cârma Piteştiului este Dănuţ Dinu, un comisar şef de poliţie care a fost purtător de cuvânt al IPJ Argeş.

cote-pariuri-primaria-pitesti.JPG

Cote pariuri primărie Oradea (24 mai 2016)

Un sondaj IRES făcut chiar în aceste zile pentru Digi24 arată că actualul primar al Oradei, Ilie Bolojan, este preferatul a 59% dintre alegători. Astfel nu este surprinzător faptul că Winner îi oferă o cotă de doar 1.25 pentru a câştiga un nou mandat. Principalul său adversar pare a fi A. Coste, cel care are o cotă de 5.

cote-pariuri-primaria-oradea.JPG

Puteţi urmări site-ul agenţiei de pariuri winner.ro pentru a vedea dacă vor mai fi adăugate şi alte oraşe.

Vrei să pariezi online? Aceasta este agenția recomandată de PariuriX.com!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Discutii

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi