Știai că poți paria online pe numere loto la Casa Pariurilor?

casa-pariurilor.png

Știai că poți paria online pe numere loto la Casa Pariurilor? Află mai multe din acest articol! Nu este un secret faptul că agențiile de pariuri online oferă foarte multe avantaje în detrimentul celor offline și n-are rost să încep să le număr pentru că nu cred că voi termina curând. Dar este o vorbă: ”să dăm Cezarului ce-i al Cezarului”. Agențiile stradale au avut întotdeauna un avantaj în fața celor de pe internet: oferta loto. De ani buni agențiile de la colțul străzii oferă pariuri pe mult mai multe loterii decât oferă vreo casă de pariuri online, iar realitatea este că pariorii n-au avut niciodată o alternativă suficient de bună în mediul online din acest punct de vedere. 

PARIAZĂ ACUM LA AGENȚIA DE PARIURI RECOMANDATĂ DE PARIURIX!

Una din casele de pariuri offline care a ieșit mereu în evidență prin oferta loto foarte bogată este Casa Pariurilor (D.ONJN 1289 /29.07.2016) . Atunci când a făcut trecerea în mediul virtual, aceasta a avut inspirația de a include în ofertă pariurile pe cele mai cunoscute loterii din lume, motiv pentru care în cele ce urmează voi vorbi despre loto Casa Pariurilor


CE VEI GĂSI ÎN ACEST ARTICOL?

  1. Pe ce loterii putem paria?

  2. Ce tipuri de pariuri sunt oferite?

  3. Întrebări comune de la pariori

  4. Concluzii finale

 

1. PE CE LOTERII PUTEM PARIA?

Oferta este impresionantă și conține: 

  • loterii naționale din țări europene: sunt oferite pariuri pe Austria 6/45, Belgia 6/45, Elveția 6/42, Franța 5/49, Germania 6/49, Italia 6/90, Polonia 6/49, Slovacia 5/35, Slovenia 7/39, Spania Bono 6/49, Spania Primitiva 6/49, Ungaria 5/90, Irlanda 6/47, Euro Millions 5/50 
  • loterii de tip keno din țări europene: Franța Keno 20/70, Grecia Kino Loto 20/80, Italia Win for Life 10/20, Letonia Keno 20/62, Polonia Multi Loto 20/80 
  • loterii americane: Colorado Cash 5/35, Connecticut 6/44, Florida Fantasy 5/36, Illinois 6/52, Michigan Fantasy 5/39, New Jersey 6/49, New York ”Pick 10” 20/80, Ohio Classic 6/49, Oregon Megabucks 6/48, Pennsylvania Treasure Hunt 5/30, Tennessee "CASH" 5/35, Mega Millions 5/75, Wisconsin "BADGER 5" 5/31 
  • alte loterii: Hong Kong 6/49, Canada At. Bucko 5/41, Canada Max 7/49 

Află mai multe despre loteriile Grecia Kino: https://pariurix.com/discutii/loto-grecia-kino-20-din-80-48525.html
 

2. CE TIPURI DE PARIURI SUNT OFERITE?

Indiferent de loteria pe care vrei să pariezi poți selecta oricâte numere dorești, iar într-o combinație câștigătoare poți avea maxim 5-8 numere corecte (în funcție de loterie). De exemplu la Grecia Kino 20/80 poți selecta 13 numere (așa cum am făcut eu), dar sistemul maxim pe care-l poți juca este cel de 8/13, chiar dacă sunt extrase 10 numere câștigătoare. Oricum poți personaliza mult biletul de pariuri și poți alege inclusiv sisteme precum 2/13, 5/13 sau orice altceva îți trece prin cap. Poți selecta chiar și un singur număr și să pariezi doar pe el dacă dorești acest lucru. 
 

Pentru orice pariu este oferit un câștig potențial în funcție de șansele reale ale biletului din punct de vedere matematic. Dacă joci la Loteria Română 6/49 poți pune doar bilete cu minim 6 numere, iar câștigurile pentru 3 sau 4 numere sunt caraghios de mici raportate la probabilitatea matematică de a câștiga. Nu mai spun că dacă plasezi un bilet cu 7, 8 sau 9 numere prețul lui este ridicol de mare și neconform cu realitatea.  

Vezi care sunt casele de pariuri online recomandate de PariuriX!

 

3. ÎNTREBĂRI COMUNE DE LA PARIORI

Cum aflu dacă am câștigat?

În primul rând poți consulta istoricul pariurilor tale (Contul meu - Tranzacții) pentru a vedea dacă un bilet a fost câștigător, pierzător, sau încă este în desfășurare. De asemenea, poți accesa de pe site-ul Casa Pariurilor secțiunea Rezultate - Loto pentru a vedea ce numere au ieșit la fiecare extragere din oferta agenției. 

 
Care este miza minimă pe bilet?

Indiferent de sistemul pe care alegi să-l joci miza minimă pe bilet este de doar 2 RON. Acest lucru este foarte important de precizat din moment ce vorbim de pariuri online. Spun acest lucru pentru că majoritatea agențiilor de pe internet setează o miză minimă pe combinație de 1 RON sau 0,10€, iar în cazul acestora un bilet cu multe combinații va ajunge să aibă o miză minimă foarte ridicată. De aceea mă bucur că cei de la Casa Pariurilor (află mai multe despre agenție) n-au setat o miză minimă pe combinație. 
 

Care este depunerea minimă și cum pot băga bani pe cont?

Depunerea minimă este de doar 10 RON și poate fi efectuată cu cardul, cu portofele electronice (Skrill, Neteller), cu Paysafecard, dar și din orice sucursală stradală Casa Pariurilor! Acesta lucru reprezintă și el un mare plus deoarece poți juca la Casa Pariurilor chiar dacă nu dispui de sume mari de bani, și chiar dacă nu ai un card de credit. Practic poți alimenta contul de pariuri online în același mod în care pariezi la agenții stradale.


Merge bine platforma de pariuri online?

Platforma de pariuri este destul de stabilă și de regulă nu vei da de buguri și alte probleme, ceea ce este important de precizat deoarece majoritatea agențiilor trecute din offline în online au probleme de acest fel. 


Pot paria și de pe mobil?

Ar mai trebui spus că poți juca inclusiv de pe dispozitive mobile deoarece Casa Pariurilor are o aplicație care funcționează atât de pe telefoanele / tabletele cu Android, cât și de pe Iphone / Ipad. Astfel poți plasa pariuri loto direct de pe mobil chiar dacă te afli în metrou, la facultate sau într-un vârf de deal. 


Pot juca online și la Lucky6?

Din păcate loteria virtuală Lucky 6 (cea la care se extrag 35 de numere și tu câștigi dacă îți ies minim 6 numere pe bilet) nu este disponibilă online, cel puțin nu încă. Singura agenție la care poți plasa pariuri Lucky 6 de pe calculator este ACEASTĂ CASĂ DE PARIURI ONLINE!
 

Merită să încercăm și alte servicii de la Casa Pariurilor?

Dacă vrei să plasezi pariuri sportive online la Casa Pariurilor atunci s-ar putea să fii destul de dezamăgit deoarece oferta sportivă nu este foarte bogată, platforma de pariuri live nu se ridică la cel mai înalt nivel, iar bonusurile și promoțiile lipsesc cu desăvârșire. Pentru pariuri pe sport recomandăm cu încredere agențiile de pe această listă : https://pariurix.com/agentii
 

4. CONCLUZII FINALE

Când vine vorba de pariuri online pe numere loto, Casa Pariurilor este numărul 1 în România în acest moment. Dar din punctul meu de vedere ar trebui să te limitezi doar la astfel de pariuri. Dacă vrei să plasezi pariuri sportive s-ar putea să fii dezamăgit, motiv pentru care îți recomand să alegi o altă agenție pentru așa ceva, cum ar fi Unibet, Sportingbet sau Netbet. La urma urmei nu trebuie neapărat să ai un singur cont pentru toate tipurile de gambling, ci poți avea la mai mulți operatori simultan pentru a profita la maxim de pe urma avantajelor oferite de fiecare în parte.

PARIAZĂ ACUM LA AGENȚIA DE PARIURI RECOMANDATĂ DE PARIURIX!
 

 Te-ar mai putea interesa şi:

Salvează

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi