Concurs Cupa Mondială PariuriX: înscrie-te și poți câștiga un Ipad / Xbox One / o tabletă Samsung sau freebet-uri!

Știai că Mozzartbet are un serviciu de live streaming?

Știai că Mozzartbet are un serviciu de live streaming? Află mai multe despre acesta, vezi cum îl poți accesa și află ce meciuri sunt transmise live video de către Mozzartbet (D.ONJN 337/27.02.2017).

Surprinzător sau nu, cele 5 case de pariuri online recomandate de PariuriX.com au de departe cele mai bune servicii de transmisiuni live video. De fapt, în afară de ele, doar câteva mai transmit meciuri live online, iar una dintre acestea este chiar MozzartBet!

Urmărește meciul în direct și pariază live în timpul acțiuni la cea mai bună agenție


CUM POT ACCESA ACEST SERVICIU?

Intră pe mozzartbet.ro, accesează pagina de Pariuri Live, iar aici vei găsi în partea de sus a paginii un sub-meniu care conține opțiunea ”Transmisiuni live”. Dacă dai click, vei fi redirecționat către o pagină cu lista transmisiunilor, care nu este deloc scurtă. Există pe acolo și o opțiune ”Explicații” de unde am aflat că Mozzartbet ar transmite anual peste 5,000 de evenimente sportive din fotbal, tenis, baschet și alte sporturi, ceea ce cu siguranță este impresionant.  Tot acolo am citit că pe pagina de pariuri live, în dreptul meciurilor transmise live video ar trebui să apară simbolul unui televizor, în timp ce sunt și evenimente cu transmisiune live text ce au în dreptul lor simbolul unui stadion.


CUM FUNCȚIONEAZĂ SERVICIUL MOZZARTBET LIVE STREAMING?

Totul sună bine în teorie, dar chiar funcționează acest serviciu? Eu nu am văzut în dreptul niciunui meci de pe pagina ”Lista transmisiunilor” simbolul unui stadion sau a unui televizor, ci doar un text ”PbP” care habar nu am de la ce vine. Sigur, cel mai ușor mod de a afla răspunsul la această întrebare ar fi să testez direct. Problema este că Mozzartbet nu a fost niciodată genul de agenție la care să vreau să mă joc, motiv pentru care nu am efectuat vreodată un depozit. Cert este că fără bani pe cont nu pot să accesez transmisiunile live video. Dacă ai un cont cu bani la Mozzartbet, aș aprecia dacă ai încerca să vezi dacă poți urmări sau nu meciuri, și să ne spui și nouă concluziile tale printr-un reply mai jos.

Ofertã bunã = câștiguri mai mari. Vezi agenția recomandatã de PariuriX.com

Te-ar mai putea interesa și:

Salvează

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Discutii

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi