Știai că la Sportingbet încă te poți juca table în compania altor jucători?

Mulți nu știu dar Sportingbet (deschide cont acum) oferă în continuare clienților posibilitatea de a se juca jocuri multiplayer precum table, blackjack, remi, poker cu zaruri, poker sau domino duel.

Toate aceste jocuri sunt accesibile în cadrul unei aplicații multiplayer. Motivul pentru care mulți clienți nu știu de existența acestei aplicații este acela că după ce secțiunea "Jocuri" a suferit îmbunătățiri, link-urile către această aplicație n-au mai fost vizibile pe site.

multiplayer.png

Totuși este destul de simplu să intri în aplicație: te duci în secțiunea "Vegas" iar aici vei găsi categoria "Jocuri de masă". Accesezi jocul "Backgammon" (adică table) și vei fi redirecționat către aplicația despre care ți-am vorbit mai devreme. Se va încărca o fereastră precum cea din poza de mai sus, iar aici poți să-ți alegi jocul dorit.

Momentan nu sunt foarte mulți jucători care să frecventeze această secțiune dar chiar și așa vei găsi în orice moment pe cineva cu care să te joci jocul dorit.

Jocul care iese cel mai mult în evidență în această aplicație este fără îndoială cel de table. Aici vei găsi jocuri de 5 sau 10 runde pe diferite mize, dar și turnee atractive în care te poți înscrie. Dacă ești însă mai degrabă interesat de poker, atunci ar trebui să accesezi secțiunea Paradise Poker direct din meniul principal al site-ului Sportingbet.

Deschide un cont acum!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!