Steliano Filip face ravagii cu ultima creație: “Suntem Dinamo și nu e vrăjeală, trăim pe barosăneală!”

Dinamo a reușit cel mai important transfer cu mai puțin de o săptămână înaintea startului sezonului. Abia după ce Steliano Filip a pus pe Instagram niște versuri de manele scrise cu dedicație de magazinerul clubului, Ionuț Negoiță și Adrian Mutu și-au dat seama că stafful lui Cosmin Contra are mare nevoie de manelistul Alex Pustiu, autorul versurilor originale “Pe barosăneală”.


Credit foto: digisport.ro

„Vom lua campionatul la pas. Ce nu a descoperit nimeni până acum este că jucătorii devin superfotbaliști dacă ascultă manele la antrenament. Am făcut un experiment: le-am pus manele în căști și transformarea a fost uluitoare: orice șut de la 15-45 de metri se ducea direct în vinclu, dădeau bară-bară gol nu din corner, ci de dincolo de linia de fund și chiar din spatele porții, driblau ca Messi și aveau forța lui Cristiano Ronaldo, chiar și Costache, care e mai pirpiriu”, a exultat Adrian Mutu, care a dus maneaua mai presus de artă în vestiarele de la Chelsea, Fiorentina și Juventus.

La sugestia psihologului Hniatiuc, scos de Mutu din staff pentru a-i face loc lui Pustiu, manelele au fost înlocuite în căști, preț de câteva secunde, cu muzică clasică. „Au fost scene de groază. Hanca a vrut să tragă să rupă plasa, dar, în loc să nimerească mingea, a șutat în Nedelcearu, care se tăvălea în chinuri pe gazon, încercâd să își smulgă căștile din urechi”,  a povestit un martor.

Negocierile cu Alex Pustiu au decurs mai bine decât se aștepta Negoiță, care, cu teamă în glas, l-a întrebat pe manelist dacă acceptă să fie plătit la negru. „Am crezut că glumește. Păi cum altfel să fiu plătit? Sincer, am mai avut o ofertă de la Laurențiu (n.r. - Reghecampf) să mă duc cu el acolo, la arabi. L-am refuzat ca să vin la Dinamo, pentru că Adiță (n.r. - Mutu) este fratele meu”, a spus Pustiu.

Steliano Filip și-a consolidat mentalitatea după o singură ședință de pregătire pe ritm de manele. Întrebat despre meciul cu Juventus, fundașul stânga a fost nonșalant: „Îi batem, pe barosăneală! Dar Juventus nu a luat campionatul? Joacă în Europa League? Nu contează. Îi batem! Important este să obținem un rezultat bun la București și să ne calificăm în turul următor, pe sistem!”.

Alex Pustiu nu a stat degeaba de când s-a alăturat staff-ului tehnic. A compus imediat o manea cu dedicație, ajutat de Steliano Filip. Se pare că ea este scrisă în colaborare cu magazinerul clubului Dinamo, un adevărat poet de manele. Noi vă prezentăm versurile în exclusivitate, înainte ca această adevărată capodoperă a muzicii contemporane să fie înregistrată:  

“Suntem Dinamo și nu e vrăjeală,

Trăim pe barosăneală

Barosăneală și dulceață,

Le dăm la adversari în față.

 

Trăim viață de barosan

Cu Mutu Italian

Și toți strigă-n gura mare:

Hai Dinamo, dă-le tare!

 

Noi trăim viața mișto

Cum trăia Al Pacino

Pe barosăneală, frate

Suntem tari, le dăm la toate.

 

Steliano-i ireal

Are frizura de cal

În cap, numai fițe, jur

Cine-l supără, e dur!

 

Trăim pe barosăneală

Barosăneală și dulceață

Cel mai tare club din țară

Câștigăm tot pân’ la vară!

 

Acest articol este un pamflet și trebuie tratat ca atare!

(Scris de Victor Partan)

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi