Share

Pronosticuri pariuri: Stefanos Tsitsipas - John Isner, duelul serviciilor la Shanghai

Tenis

Cota: 1.40

Adaugat de: Marian Cioată

10 Oct 2017 19:40 677 0
Logo Stefanos Tsitsipas
Logo John Isner
Stefanos Tsitsipas
John Isner
VS
14:30 11 Octombrie 2017
ATP Shanghai

Analiză și informații pentru Stefanos Tsitsipas v John Isner

Duelul giganţilor de la Shanghai din turul secund, are parte de două sugestii de pronosticuri foarte interesante, cu mari şanse de reuşită. Stefanos Tsitsipas din Grecia se va duela cu John Isner din Statele Unite, miercuri în jurul prânzului. Se anunţă un meci cu foarte mulţi aşi, în care serviciile vor fi la putere, iar şansele de break destul de puţine.

La victorie, americanul are cota de 1.40 la majoritatea caselor de pariuri online, o cotă excelentă ţinând cont de forma şi experienţa sa. Demn de luat în calcul este şi varianta conform căreia va fi cel puţin un tie-break în meci, cotată la 1.53 @ Unibet.ro.

 

Stefanos Tsitsipas

In vârstă de numai 19 ani, sportivul elen este un jucător cu talie, ce măsoară 1.93 metri înălţime. El are o alonjă considerabilă şi principala sa armă este serviciul. Momentan, Stefanos ocupă locul 131 mondial, dar a fost şi pe 115. Va mai urca până la finalul sezonului, mai ales că aici a legat deja 3 victorii frumoase, 2 în calificări şi prima a sa pe tabloul principal al unui turneu de Masters 1000, contra rusului Karen Kachanov.

Paradoxal, Tsitsipas are un bilanţ mai bun pe zgură decât pe ciment în întreaga carieră, dar jocul său parcă se pliază mai bine pe terenurile rapide. 14 victorii din 21 de apariţii a înregistrat grecul în 2017 pe hard outdoor. Cele mai bune rezultate ale sale la seniori au fost apariţiile pe tabloul principal la Roland Garros şi Wimbledon, plecat din calificări. La juniori a cucerit titlul de la Wimbledon, anul trecut, în proba de dublu alături de estonianul Raisma.

Ultimele meciuri: TSITSIPAS S. (Gre)
09.10.17 SHA Tsitsipas S. (Gre) Khachanov K. (Rus) 2 : 0  
08.10.17 SHA Lu Y-H. (Tpe) Tsitsipas S. (Gre) 1 : 2  
07.10.17 SHA Tsitsipas S. (Gre) Gojowczyk P. (Ger) 2 : 0  
02.10.17 TOK Cilic M. (Cro) Tsitsipas S. (Gre) 2 : 0  
01.10.17 TOK Tiafoe F. (Usa) Tsitsipas S. (Gre) 0 : 2  

 

John Isner

John ocupă locul 16 ATP. El are 2 metri şi 8 centimetri înălţime, fiind unul dintre cei mai redutabili „big serveri” din circuitul profesionist masculin. La 32 ani, Isner are experienţă imensă pe hard, cu 261 victorii şi 130 înfrângeri; aici la Shanghai a atins faza optimilor de finală de 3 ori în ultimii 5 ani. Indiscutabil preferă suprafeţele de joc rapide şi foarte rapide, deoarce în aceste condiţii îşi pune cel mai bine în valoare serva redutabilă.

Americanul a avut un test serios ieri în primul tur, contra sârbului Lajovic, pe care l-a depăşit în tiebreakul setului decisiv. Recomand să încercaţi şi varianta tiebreak în meci, la cota de 1.53 oferită de Unibet.ro în acest moment, pentru că Isner  joacă foarte concentrat game-urile de serviciu, iar la retur nu anticipează tocmai bine, iar de multe ori nici nu îşi dă total interesul de a face break. 

Ultimele meciuri: ISNER J. (Usa)
10.10.17 SHA Lajovic D. (Srb) Isner J. (Usa) 1 : 2  
06.10.17 BEI Nadal R. (Esp) Isner J. (Usa) 2 : 0  
05.10.17 BEI Mayer L. (Arg) Isner J. (Usa) 0 : 2  
03.10.17 BEI Jaziri M. (Tun) Isner J. (Usa) 0 : 2  
24.09.17 LC Nadal R. (Esp) Isner J. (Usa) 0 : 2  

 

Cotele la Unibet.ro

Pont Stefanos Tsitsipas VS John Isner: Victorie John Isner

Forma americanului este superioară. Să nu uităm că el l-a învins recent şi pe Rafa Nadal la Laver Cup, iar săptămâna trecută a cedat greu la Beijing contra liderului mondial. Isner oferă puţine şanse de break, iar de procurat şi le procură destul de des. In ultima vreme a progresat la retur, iar pe Tsitsipas cred că va reuşi să pună presiune şi poate profita de ocaziile ce se vor ivi. Ambii jucători au segmente lungi şi o mobilitate redusă, de aceea cred că va fi meci cu multe game-uri, decis la micile detalii în favoarea tenismenului mai bine clasat, cu peste 100 de locuri în ierarhia ATP.

Pont pariuri: Victorie John Isner

Miza: 9/10

Cota: 1.40

Adaugat de: Marian Cioată

Status: Castigat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 6

100%

Nu 0

0%

Marian Cioată

Ponturi:

17

Castigate:

11

Pierdute:

5

Anulate:

1

Liber profesionist, am 28 ani, sunt licenţiat în geografie, cu specializări în programare şi webdesign; pasionat de sport, în toate formele sale (de la fotbal, tenis de masă, la biathlon, ciclism sau snooker). Jucător de tenis în circuitul destinat amatorilor. Ador competiţia. Pariez online din 2007, membru al comunităţii PariuriX din 2008. Fac parte din echipa PariuriX din 2014.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ghid Pariuri Online 2017

Descarcă acum

Ultimele ponturi si avancronici