Steaua vs Pandurii, cel mai sigur pariu din weekend are cota peste 1.85! Nu ai cum să-l pierzi!

Duminică seară Steaua Bucureşti are şansa să-şi lingă rănile după ce a fost "muşcată" de 3 ori de "câinii roşii". Întâlnirea cu Pandurii ar trebui să fie la discreţia liderului din Liga 1.

În mod normal promoţia celor de la betfair.ro prin care oferă cota 6 pentru victoria Stelei este excelentă de profitat de ea chiar şi fără a o combina cu ceea ce-ţi voi spune eu în continuare. E simplu: deschizi cont acum la Betfair folosind codul promoţional ZSKM64 şi în secţiunea Sportsbook pariezi pe victoria Stelei 50 RON, la cota normală din ofertă. Dacă pariul iese ai luat 300 RON, dacă nu primeşti cei 50 RON înapoi!

steaua-pandurii-promotie-betfair.jpg

Însă dacă nu ai cont la Unibet şi dai click aici pentru a deschide unul vei putea să ai profitul garantat. Practic câştigi o cotă de 2 indiferent de ce se va întâmpla în meci!

Cum este posibil acest lucru?

  1. Deschizi cont acum la Betfair folosind codul promoţional ZSKM64 şi-i pariezi pe victoria Stelei la cota normală din oferta Sportsbook
  2. Deschizi cont acum la Unibet şi plasezi primul pariu pe Pandurii handicap asiatic +0.5 (practic este acelaşi pronostic cu x2 doar că are o cotă mai mare) cu o miză de 150 RON.

bonus-unibet-250-ron.jpg

Până să-ţi spun ce scenarii există vreau să fac o referire la bonusuri, deoarece mulţi când aud de bonusuri se sperie. În acest caz bonusurile au chiar condiţii banal de uşor de eliberat. La Unibet dacă pierzi pariul cei 100 RON primiţi ca bonus vor trebui rulaţi de 3 ori pe bilete cu cota minimă 1.40. La Betfair bonusul primit va trebui o singură dată pe bilete care să aibă cel puţin o cotă de minim 1.20.

Revenind la scenarii, acestea sunt:

  1. Câştigă Steaua câştigi şi tu la Betfair 300 RON (66.5 RON cash şi diferenţa sub formă de bonus), iar la Unibet primeşti banii înapoi sub formă de bonus. Ai pariat 200 RON şi vei avea 400 RON în conturi dacă va învinge Steaua.
  2. NU câştigă Steaua dar câştigi tu 325 RON la Unibet (bani cash), iar cei 50 RON jucaţi la Betfair îţi sunt rambursaţi sub formă de bonus. Ai pariat în total 200 RON şi vei avea 375 RON în conturi dacă NU va învinge Steaua.

steaua-panduri.jpg

Este simplu: pariezi 200 RON şi câştigi 400 RON la 1 sau 375 RON la x2! Practic oricare dintre scenarii se va întâmpla ar fi ca şi cum am paria pe o cotă de peste 1.85 fără riscul de a pierde! Să tot avem parte de astfel de promoţii!

Deschide cont acum la betfair.ro şi unibet.ro pentru a câştiga garantat pe meciul Steaua - Pandurii!

Salvează

Salvează

Salvează

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi