Steaua vs Iaşi, 1 sau x2? Pariază pe ambele variante şi câştigi garantat!

Într-o restanţă din cadrul primei etape din Liga 1 miercuri de la ora 21:00 FCSB o va întâlni pe CSM Iaşi. Meciul îl găseşte pe Laurenţiu Reghecampf într-o postură deloc fericită. Toşca, Filip, Pintilii şi Golubovic sunt accidentaţi, Stanciu a fost vândut pentru aproape 8 milioane de euro la Anderlecht, iar Gabi Enache, Achim, Adi Popa, Cojocaru, Tudorie, Ovidiu Popescu şi Florin Tănase sunt toţi plecaţi la loturile naţionale. Cu Steaua într-o astfel de situaţie este greu de spus ce se va întâmpla în duelul de miercuri. Ce se poate spune sigur este faptul că dacă vei citi cu atenţie ce scrie în continuare vei putea câştiga garantat pariind pe rezultatul final 1 sau x2 al meciului Steaua - CSM Iaşi.

picture.jpg

Dacă încă nu ai cont la Unibet.ro atunci acest articol chiar ar trebui să te intereseze. Înregistrează-te la operatorul scandinav accesând link-ul precedent sau un link de pe PariuriX (altfel nu mai poţi beneficia de primul pariu 100% fără risc). În plus mai este nevoie şi de un cont la netbet.ro. În cazul în care ai cont deja la sponsorul Stelei nu este nici o problemă, îl alimentezi şi pariezi.

Ce trebuie să faci în continuare pentru a câştiga 100% sigur, indiferent de ce se întâmplă pe Naţional Arena.

  1. Pariază 150 RON primul pariu la unibet.ro pe CSM Iaşi handicap asiatic +0.5 (este acelaşi pronostic ca şansă dublă x2 doar că are o cotă mai bună).
  2. Pariază 100 RON la netbet.ro pe victorie Steaua Bucureşti. După ce ai plasat pariul accesează acest link şi logat fiind în cont dă click în acea pagină pe butonul Înscriere.

Acum avem două situaţii: câştigă Steaua sau nu.

  1. Nu câştigă Steaua - prinzi pariul de 150 RON de la unibet.ro şi iei 312 RON (bani ce pot fi retraşi), primeşti ca bonus miza de 100 RON la netbet.ro (rulaj bonus Netbet 6x pe cote minime 1.60).
  2. Câştigă Steaua - prinzi pariul de 100 RON de la netbet.ro şi iei 180 RON (bani ce pot fi retraşi), primeşti ca bonus miza de 150 RON la unibet.ro (rulaj bonus Unibet 3x pe cote minime 1.40)

Ai pariat în total 250 RON. Dacă învinge Steaua vei avea în cele două conturi un total de 330 RON, iar dacă CSM Iaşi nu pierde atunci vei avea 412 RON în cont. Se poate observa că este foarte clar faptul că ai făcut profit 80 RON sau 162 RON, indiferent de ce se va întâmpla miercuri seară pe Naţional Arena.

Nu ai prea des ocazia să faci profit garantat de 80 sau 160 RON aşa că profită de această ocazie.

Salvează

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!