Steaua vs Dinamo - vezi cum poţi face profit 100% sigur între 210 şi 360 RON!

Naţional Arena va găzdui duminică de la ora 20:30 ceea ce unii încă îl mai numesc derby-ul fotbalului românesc, asta deşi vorbim despre un duel cu un istoric de doar 17 ani (n-o spun eu, ci Înalta Curtea de Casaţie, după cum se poate vedea în articolele postate pe internet în luna februarie a anului trecut). Dinamo o va găzdui pe FC Steaua într-un joc din cadrul etapei cu numărul 6 din play-off. La capătul acestui joc unii vor să prelungească la cinci seria meciurilor directe fără înfrângere, iar ceilalţi doresc să rămână în plasa liderului. Un astfel de meci este destul de greu de prezis la momentul actual, deşi FC Steaua joacă acasă, are cinci victorii consecutive iar la centru se va afla Alexandru Tudor.

În condiţiile în care învingătoarea partidei stă sub semnul întrebării m-am gândit să vă prezint ceva unic în România. Niciun alt site de profil n-o să vă poată prezenta o astfel de promoţie deoarece doar PariuriX s-a zbătut să obţină pentru voi bonusuri exclusive, mult îmbunătăţite faţă de varianta clasică. În cazul de faţă vorbim de un prim pariu 100% fără riscuri la sportingbet.ro şi unibet.ro. Prin urmare, dacă n-ai cont la cei operatori, dar nici la netbet.ro vei putea afla cum meciul de pe Naţional Arena îţi poate aduce câştiguri 100% garantate. Iar dacă ai conturi la unul sau mai mulţi operatori dintre cei trei prezentaţi mai sus cu siguranţă ai prieteni care pariază offline. Când te vei întâlni astăzi cu ei explică-le cum stau lucrurile şi cum pot câştiga o sumă de bani, chiar nu ştiu cât acum, urmează calculele în continuare, într-un mod 100% sigur.

Vor veni cârcotaşii, şi mă refer în special la cei care "nu ajung la struguri şi spun că-s acrii" şi vor zice că nu merită profitat de ofertă deoarece sunt condiţii de rulaj ale bonusurilor, pentru că vor fi acordate bonusuri. Nimic mai adevărat, aceste bonusuri vor avea condiţii de rulaj, dar serios acum, de ce depunem la casele de pariuri licenţiate, nu cumva ca să pariem? Ori dacă o agenţie ne obligă să rulăm o sumă de bani, în decurs de 30 de zile, deci într-un interval suficient de timp, chiar nu văd o problemă pentru care să nu se încerce să se profite de situaţie. Altă "legendă" a acestor persoane este că agenţiile de pariuri nu sunt de acord cu astfel de practici şi blochează conturile. Complet eronat! Atâta timp cât nu deschizi conturi multiple de pe acelaşi IP; calculator, nume, adresă de domiciliu nu vei avea nicio problemă. Am mai prezentat în trecut astfel de situaţii de pe urma cărora se putea profita. La una dintre ele am fost la un vâr şi i-am deschis cont de pe linkurile de pe PariuriX la toate cele trei agenţii şi a făcut exact aşa cum explicasem în articol. N-a avut nici o problemă, începând cu acordarea bonusului, plasarea pariurilor, verificarea contului şi terminând cu o retragere la una dintre agenţii (la celelalte două mai are de rulat bonusurile).

Gata cu vorba, dar trebuiau făcute şi precizările de mai sus pentru a demonta afirmaţiile unor persoane care orice numai să câştigaţi la pariuri nu vă învaţă. Avem meciul FCSB - Dinamo Bucureşti duminică la ora 20:30 şi mai avem nevoie de 490 RON! Poate este o sumă mare, dar vei avea două şanse din trei să-ţi recuperezi suma şi cu ceva profit, dar şi să rămâi şi cu bonusuri de sute de lei în conturi. Este duminică şi poate n-ai bani în contul bancar, vezi că la toate cele trei agenţii poţi să-ţi alimentezi contul cu paysafecard. Mergi şi cumperi un paysafecard de 300 RON şi încă două de câte 100 RON şi ai rezolvat problema destul de simplu.

Pas 1: Deschiderea conturilor şi alimentarea lor

Cel mai important pas este deschiderea conturilor. Aceasta trebuie făcută neapărat accesând linkurile din articolul curent, altfel nu vei mai putea beneficia de cele două bonusuri exclusive, şi adio câştig 100% sigur.

1. Deschiderea contului la Unibet şi alimnentarea lui
Intră pe unibet.ro, iar în formularul de înregistrare bifează căsuţa în care eşti întrebat dacă doreşţi să beneficiezi de un prim pariu 100% fără risc până la 150 RON. După deschiderea contului efectuează o depunere cu cardul (paysafecard) în valoare de 150 RON.

unibet.JPG

2. Deschiderea contului la Sportingbet si alimentarea sa
Intră pe sportingbet.ro, deschide cont şi după aceea efectuează o depunere cu cardul sau Paysafecard (fără Skrill sau Neteller deoarece nu te vei mai califica pentru oferta de bun-venit) în valoare de 300 RON.

bonus-sportingbet.png

3. Deschiderea contului la Netbet şi alimentarea sa
Aici ai nevoie de cei mai puţini bani. Intră pe netbet.ro, deschide cont, în secţiunea cod de bonus scrie ro10 şi apoi efectuează o depunere în valoare de 40 RON cu cardul sau Paysafecard (fără Skrill sau Neteller deoarece nu se califică pentru oferta de bun-venit). Prin introducerea acelui cod trebuie spus că nu te vei mai putea bucura de bonusul la prima depunere.

steaua-dinamo-cote-speciale-netbet.JPG

Pas 2: Plasarea pariurilor

Acum pariaţi după cum vă voi spune, pariuri simple, pre-meci.

 1. La Unibet.ro mizezi 150 RON pe X final (cota 3.40 la momentul scrierii articolului).
 2. La Sportingbet.ro pariezi 300 RON pe victorie Steaua (cota 1.70)
 3. La Netbet.ro pariază 40 RON pe victorie Dinamo (cota 5.15, dar dacă iese pariul vei vedea că această cotă va deveni 11).

Ai îndeplinit primii doi paşi în timp util, până înainte de startul meciului, acum poţi să urmăreşti liniştit disputa, de câştigat o vei face sigur dacă ai ţinut cont de tot ceea ce am scris la paşii de mai sus.

S-a terminat meciul, cât se câştigă în funcţie de rezultatul final şi cum vor arăta băncile la cele trei agenţii.

1. Victorie Steaua

 • la unibet.ro primeşti miza înapoi de 150 RON, sub formă de bonus, deoarece pariul a fost pierdut
 • la sportingbet.ro câştigi 510 RON, pariul fiind câştigat
 • la netbet.ro primeşti 40 RON sub formă de bonus, deoarece pariul a fost pierdut.

Ai investit în total 490 RON şi ai acum 510 RON la Sportingbet (bani pe care-i poţi retrage) plus bonusuri de 190 RON la celelalte două agenţii. Profitul obţinut a fost de 210 RON, fără niciun risc!

2. Meci egal

 • la unibet.ro câştigi pariul şi vei avea în cont 510 RON
 • la sportingbet.ro ai pierdut pariul, dar conform ofertei ţi se returnează cei 300 RON
 • la netbet.ro ai pierdut pariul dar ţi se vor oferi cei 40 RON înapoi

Ai investit în total 490 RON şi ai acum 510 RON la Unibet (bani pe care-i poţi retrage) plus bonusuri de 340 RON la celelalte două case de pariuri. Profitul obţinut fără vreun risc a fost de 360 RON

3. Victorie Dinamo

 • la unibet.ro primeşti miza înapoi de 150 RON, sub formă de bonus, deoarece pariul a fost pierdut
 • la sportingbet.ro ai pierdut pariul, dar conform ofertei ţi se returnează cei 300 RON
 • la netbet.ro câştigi o dată pariul 206 RON iar diferenţa dintre miza ta x cota specială de 11 şi câştigul de mai sus o să-ţi fie oferită sub formă de bonus, adică vei avea în cont 206 RON cash şi 234 RON bonus.

Ai investit în total 490 RON şi ai acum 440 RON la Netbet (206 cash şi 234 bonus), 300 RON la Sportingbet şi 150 RON la Unibet. Profitul obţinut fără vreun risc a fost de 300 RON

După cum se poate observa cel mai mic profit este 210 RON, iar cel mai mare de 360 RON. Important de notat că la 1 şi x practic tu poţi retrage imediat cei 490 RON investiţi plus 20 RON profit şi mai rămâi cu bonusuri de rulat de 190 RON sau 340 RON. Din rulajul acesta poţi reuşi alte câştiguri, dar partea importantă este că ţi-ai asigurat un buget de pariuri pentru perioada următoare care nu este din banii tăi. Dacă iese 2 solist nu vei putea scoate imediat investiţia iniţială ci doar o parte din ea, dar din bonusuri totale de 684 RON cred că poţi realiza alte câştiguri frumoase.

Condiţii de rulaj

Deoarece vreau să fiu corect şi să nu prezint doar partea frumoasă o să-ţi spun şi ce condiţii de rulaj au aceste bonusuri. Nu ţine însă cont de aceste condiţii de rulaj, până la urmă vrei să mai joci şi în continuare la pariuri, nu? Pariază firesc, fără să te gândeşti că ai nişte bani de rulat, măcar în primele 20 de zile şi vei vedea cât de uşor se face rulajul.

 • La Unibet dacă vei câştiga pariul nu mai ai nimic de rulat. Dacă vei primi însă cei 150 RON înapoi va trebui să rulezi 6.000 RON în decurs de 30 de zile pe cote de minim 1.40.
 • La Sportingbet dacă vei câştiga pariul nu mai ai nimic de rulat. Dacă vei primi cei 300 RON înapoi va trebui să rulezi 2.100 RON în decurs de 30 de zile pe cote de cel puţin 1.50.

Din punct de vedere al câştigului avut şi al condiţiilor de rulat în mod cert x-ul ar fi cel mai bun rezultat pentru tine. Ai cel mai mare profit din toate cele trei semne şi scapi de rulajul cam mare de la Unibet.

 • La Netbet bonusul acordat (fie 40 RON la 1 sau la X, fie 234 RON la 2) va trebui rulat de trei ori pe cote de minim 1.60 în decurs de 30 de zile de la creditare.

Poate părea complicat tot ceea ce am explicat eu în acest articol pentru unii. Tocmai de aceea sunt dispus să te ajut. Dacă vrei să beneficiezi de această ofertă mă poţi contacta pe Facebook în cursul zilei şi-ţi voi explica pas cu pas ce trebuie să faci. Dacă totuşi ai conturi la operatorii prezentaţi în articol şi eşti unul dintre participanţii la cele mai mari concursuri de pariori din România (concursul de pronosticuri sportive - premii 6.000 RON lunar şi concursul biletul zilei - premii 150 RON zilnic) poţi să le arăţi acest articol prietenilor tăi care pariază. Astfel ne ajuţi şi pe noi să susţinem acele concursuri, dar şi pe prietenul tău să câştige sigur la pariuri.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi